В Икономически университет – Варна официално беше открито споделено пространство

...
В Икономически университет – Варна официално беше открито споделено пространство
Коментари Харесай

Официално откриване на Coworking Space за студентите в ИУ – Варна

В Икономически университет – Варна публично беше намерено споделено пространство Coworking Space за студентите, основано с поддръжката на „ УниКредит Булбанк “. То се намира на етаж Н – 4 в академичната постройка и в неговата уютна атмосфера младежите ще имат опция да се срещат, с цел да обменят хрумвания, да работят дружно в екип, да учат и да творят, развивайки гениите си.

Събитието се състоя на 31.01.2023 година Сред гостите бяха: Андреа Тониети – шеф „ Хора и просвета “ и член на УС на „ УниКредит Булбанк “, Борислав Генов – основен шеф „ Банкиране на дребно “ и член на УС на „ УниКредит Булбанк “, Христо Рафайлов – районен шеф на „ УниКредит Булбанк “ за Варна, проф. доктор Евгени Станимиров – ректор на ИУ – Варна, академичното управление на ИУ – Варна, представители на Студентския съвет, преподаватели, чиновници, студенти.

Според традициите в университета символичната бяла лента беше прерязана от Христо Рафайлов и проф. Станимиров, а господин Тониети написа своето обръщение към студентите в почетната книга на донорите на ИУ – Варна: „ Мисли и мечтай самоуверено! Учи и работи настойчиво! И се наслаждавай на всеки ден от своето странствуване! “

В приветствието си Андреа Тониети подчертава върху ангажираността на „ УниКредит Булбанк “ към развиването на образованието, създавайки благоприятни условия за напредък и за по-добра среда в университетите. Той получи от проф. Станимиров почетна грамота за донор на Икономически университет – Варна. „ УниКредит Булбанк “ е стратегически сътрудник на висшето учебно заведение.

„ Светът е друг. С лекост приказваме за изкуствен интелект, цифрова промяна, дълбоки нововъведения, мета-вселени, цифрови имунни системи и други Безспорна нужда е редом с висок изкуствен интелект да развиваме и висок натурален разсъдък. Една от предпоставките за това е общуването, шерването, развиването на сериозното мислене. “ – съобщи в обръщението си ректорът проф. доктор Евгени Станимиров и акцентира: „ Последните няколко месеца бяха изключително ползотворни при работата ни с „ УниКредит Булбанк “, вследствие на което през днешния ден прерязахме лентата на висок клас споделено пространство на територията на Икономически университет –Варна. Вярвам, че с това сътворяваме предпоставки за другарство и шерване на хрумвания. “
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР