В Грегорианския календар почти всяка четвърта година има 366 дни,

...
В Грегорианския календар почти всяка четвърта година има 366 дни,
Коментари Харесай

Маг Ивайло: Който не се е кръстил, да го направи през високосната 2020-а

В Грегорианския календар съвсем всяка четвърта година има 366 дни, за разлика от останалите, които имат 365. Това е неотложно, тъй като Земята прави една цялостна обиколка към Слънцето не тъкмо за 365 дни, а за 365 дни и 6 часа.

Така за 4 години се получават тъкмо 24 часа – 1 през целия ден. Този ден се прибавя към месец февруари в календара, като по този начин месецът има 29, а не 28 дни. Предстоящата 2020 година ще бъде точно такава. От време оно жреците и хората с особена сила имат вяра, че високосните години са по-специални от другите. Това се затвърждава и с помощта на всички поверия от националния фолклор. Ето какво разкрива за високосните години маг Ивайло, който е парапсихолог и ясновидец, занимава се с античен шаманизъм, екстрасензорика и високоенергийна отбрана.

Още от дълбока античност в българските обичаи високосните години се почитат като години на отплата, на отмъщение, на разкриване на скритото, на поникване на посятото. Високосната година е Темида. Следователно в случай че за нещо три години сме полагали старания, точно на тази четвърта то ще се сбъдне. Но това не значи, че е каръшка година. Напротив, може да е година на облаги и триумфи. Зависи по какъв начин сме живели преди този момент. Тъй като съществуват четири съществени направления – изток, запад, север, юг, – се има вяра, че навръх четири години се сменя кармата на планетата. Той разкрива, че не е хубаво през високосна година човек да стартира нови инициативи, които не е обмислил добре или не е възнамерявал в елементи. Особено в случай че става дума за интервала преди юни месец. Именно през него всички наши незавършени задания би трябвало да приключат, всичко остаряло би трябвало да остане в предишното, изяснява феноменът.

„ След слънцестоенето отминава заплахата от това да не се осъществят проектите. Точно противоположното – хората, които имат съмнения в бизнеса, от дълго време работят върху нещо, даже и то да не върви напълно добре, или имат връзка, която считат за несполучлива, не би трябвало тъкмо в този момент да се отхвърлят, а да изтърпят още малко. Нещата може и да се развият позитивно. Защото високосната година е година на отмъщение. Тоест този, който търси, ще откри, който е сял, ще пожъне. Но в случай че си посял неприятно, това и ще пожънеш “, безапелационен е маг Ивайло.

Той добавя, че който е работил доста, през високосната 2020 година ще получи премия и най-сетне триумфът ще пристигна при него, само че единствено при изискване, че не се откаже. „ Много постоянно тъкмо преди триумфа се отхвърляме, тъкмо преди брега се давим. Затова през високосна година е доста значимо да изтърпим, да стиснем зъби и още малко да поставим старания. Това дори е хубава година и всеки, който е желал и чакал, ще бъде заплатен “, заключава той. Маг Ивайло отхвърля, че през високосните години си отиват най-великите, най-обичаните персони, само че изяснява, че хората, които се раждат на 29 февруари, са по-специални. „ Уникалното на тези хора е, че те се раждат с отворени карти. Тоест всеки от тях би трябвало да избере дали ще бъде специфичен с дарбата си от Бог в изкуство, просвета или за хората, или ще се обърне към черното в душата си и ще унищожава и проваля “, коментира ясновидецът.

Той разкрива, че има ритуали, които е добре да създадем през високосната 2020 година „ Хубаво е, в случай че не сте кръстени, да се кръстите. Сега е моментът човек да се покае, да се изповяда, да си признае грешките. Особено в случай че не го е правил преди. Всеки самичък да реализира отплата, да е откровен, да изиска амнистия. Защото във високосна година се получават санкции, само че и прошка… единствено за тези, които се разкаят обаче “, изяснява маг Ивайло.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР