В една известна песен се пее - лято е и

...
В една известна песен се пее - лято е и
Коментари Харесай

Какво вещаят звездите за всяка една зодия през лятото

В една известна ария се пее - " лято е и животът е елементарен ". И като че ли е истина - през лятото животът наподобява по-лек и по-лесен. Ако се чудите какво ви е подготвил новият сезон, който наближава с цялостна мощ, то астролозите ще ви оказват помощ да навигирате по-лесно и сполучливо през сезона на морските завършения.

Овен

Овенът може да има известни усложнения на няколко фронта през юни, тъй като ще бъде мощно повлиян от юнските затъмнения. Но за сметка на това юли и август ще бъдат много по-плодотворни и щастливи месеци. Ще се отворят нови благоприятни условия в бизнеса и на работното място. Възможно е да се появят нови хрумвания и потребни мисли, които ще ви доведат до триумф. Най-важният съвет на астролозите е Овенът да търси източници на ентусиазъм, сила и мощ. Към края на лятото е хубаво Овенът да отиде на екскурзия, да се отдаде на дейна отмора и почивка. Август е съвършен за поправки и по-скъпи придобивки.

Телец

Енергията на звездите и планетите непрестанно ще се трансформира това лято и то не просто в порядъка на седмици или месеци, само че от време на време и всеки ден. Лятото на 2020 година ще научи Телците на нещо ново, ще им даде ново познание, нови сили и ново ентусиазъм. Хората от този знак би трябвало да се пазят от най-много от недомислени дейности, свързани с работните каузи. В любовната сфера ще бъдат огромни късметлии тези, които знаят по какъв начин да тласнат на назад във времето персоналните си ползи и блян към облага в името на другите.

Близнаци

Това лято астролозите поучават Близнаците да се обръщат по-често към интуицията си за помощ. Това ще бъде идеалният миг да решите бъдещата орис на доста планове, почнали по-рано през годината. Може би е пристигнало време да преработите нещо, да го измененията. Трябва да слушате сърцето си по-често, изключително през юни. През втората половина на лятото звездите ще създадат Близнаците по-чувствителни и прочувствени. Това ще им помогне да реализират взаимно съгласие със фамилията и приятелите.
 лято iStock/Getty Images
Рак

В началото на лятото Ракът би трябвало да се посвети на опитите да стане по-добър и мощен като човек. Време е за вътрешни трансформации, след които ще бъде допустимо да започнете да променяте света към вас. През юли можете да мислите за смяна на работата, за началото на някакво образование. През юли и август Ракът може да се замисли за по-сериозни покупки или вложение в нещо. Особено внимание би трябвало да обърне и на основаването на удобна атмосфера в къщата - разчистване, ремонт, пренасяне на мебели. В любовта и работата е желателно да бъдете търпеливи и да не насилвате събитията.

Лъв

За Лъвовете още от първите дни на юни законът на привличането ще бъде доста настоящ и ще работи с цялостна мощ. От първите дни на месеца звездите и планетите ще им оказват помощ по всевъзможен метод. Използвайте това хубаво стичане на събитията за положителни каузи, с цел да не изплашите огромния си шанс. Вярата в себе си ще ви помогне да преодолеете всички компликации, които могат да зародят на пътя ви през тези месеци. През лятото на 2020 година ще бъде потребно за вас да имате нови познанства. Вероятно е да намерите сродна душа, добър другар или човек, който ще ви помогне в работата.
 лято iStock/Getty Images
Дева
Това лято ще бъде вълшебно време за Девите, в което те ще могат да изпълнят доста от своите съкровени стремежи. Астролозите поучават Девите да бъдат извънредно виновни през тези месеци и да работят старателно, тъй като единствено по този начин звездите ще им оказват помощ да осъществят фантазиите си. Нищо няма да пристигна напълно наготово. Още през първите седмици на лятото Девите би трябвало да покажат предпочитание за битка, воля за победа, самочувствие. Проблемите и неуспех на проекти са вероятни при започване на август и края на юли, тъй че е по-добре да не планирате нищо огромно за този интервал.

Везни

Очаква се лятото на 2020 година да бъде доста забавно за Везните. Звездите и планетите ще бъдат в доста извънредно разположение съвсем от самото начало, като юни ще бъде най-труден за Везните поради идното затъмнение. След това нещата ще влязат в по-спокоен темп и даже ще предстоят много изненадващи завършения за представителите на тази зодия. В общуването с хората Везните би трябвало да бъдат отворени, общителни и подготвени да оказват помощ в сложни моменти. Подобно държание безусловно ще се трансформира в нещо позитивно за тях. В края на лятото са вероятни внезапни обрати на ориста. През август ще бъде потребно да извършите някаква смяна - в стила, прическата, дрешника.

Скорпион

Очаква се Скорпионите да имат доста събитийно лято, изключително в областта на финансите и работата. Няма да е ненужно през идващите месеци да си планирате нещата авансово, само че и да не казвате на никого за тези проекти. Лятото на 2020 година ще бъде положително време за креативност и ексцентрични решения. Звездите ще оказват помощ на Скорпионите да се отърват от ненужните прекарвания, хора и страсти, а също по този начин ще им оказват помощ в цялостното им развиване. Що се отнася до любовта - това лято ще бъде щуро и много забавно!
 работа iStock/Getty Images
Стрелец

През юни Стрелците би трябвало да имат вяра единствено на себе си. Осъзнайте, че можете да постигнете всичко сами и не се опасявайте да започнете нещо ново. От юли нещата ще тръгнат нагоре и компликациите ще се отдръпват малко по малко. Очаква ви лято, изпълнено с нови благоприятни условия, които не трябва да пропускате, тъй като се страхувате или си мислите, че нямате задоволително време. От любовна позиция - най-добре е през лятото да бъдете по-склонни на взаимни отстъпки, а не да очаквате всичко да става съгласно личните ви упования.

Козирог

Очаква се Козирогът да има доста продуктивно лято. Звезди и планети ще оказват помощ на представителите на този знак да получат това, за което мечтаят. Това ще бъде и идеалното време за намиране на нови другари, сродна душа и или пък нови сътрудници в областта на бизнеса. Струва си да бъдете по-отворени към хората, ще поддържате връзка с лекост. В края на лятото ще бъде хубаво да отидете на отмора или да предприемете някакво ново начинание. В любовта ви чакат приятни моменти и вълнуващи вести.

Водолей

Лятото на тази зодия ще се случи огромна смяна в професионален проект, която ще сложи края на един дълъг интервал за знака и ще даде началото на ново преживяване с доста позитивни резултати върху живота им. През август идва времето и на любовта. Самотният Водолей ще би трябвало да бъде по-активен. Тези, които имат връзка, ще би трябвало да слагат на второ място работата и домакинските каузи и да отделят повече за време за колегата си. Лятото ще приключи с позитивна нотка, тъкмо по този начин, както и ще стартира.
 лято iStock/Getty Images
Риби

Този зодиакален знак ще е блажен с премията да откри своето същинско житейско предопределение и задача през това лято; тази преживелица ще осмисли битието им и ще даде позитивно отражение на целия им земен път отсега нататък. Като цяло лятото ще да бъде извънредно продуктивно за Рибите. Хората от този знак ще могат да го усетят шанса си както във финансовата, по този начин и в любовната сфера. Звездите ще усилят харизмата и очарованието на Рибите, което ще помогне да осъществят фантазиите си. В тези три месеца астролозите поучават Рибите по-често да разчитат на интуицията си.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР