В Черна гора, край Бар се продава урбанизирана земя с

...
В Черна гора, край Бар се продава урбанизирана земя с
Коментари Харесай

Тази балканска държава привлича инвеститори с гражданство. Колко струва парцел за строеж на луксозен курорт край Адриатическо море?

В Черна гора, край Бар се продава урбанизирана земя с обща повърхност 35 673 кв. м, предопределена за създаване на първокласен туристически комплекс в местността Добра вода, написа Еkapija. Цената на земята е 220 евро на квадратен метър или общо 7,8 млн. евро.

Съгласно Подробен устройствен план оптималната РЗП е 68 730 кв. м. Това са два имота с обща повърхност 35 673 кв. м, като има опция за тяхното сливане и установяване на поетапно застрояване. Бъдещият обект може да бъде на най-вече на 10 етажа, споделят от брокерската компания Dream Villas. И отбелязват, че от земята се открива красива панорама към морето.

" За нас е значимо да намерим сериозен и благонадежден вложител за терена, имайки поради, че върху него се планува построяването на първокласно туристическо населено място. Освен това се интересуваме единствено от продажба, а не от коинвестиции или друга форма на партньорство ",  показват те.
 Островът, който коства, колкото апартамент в София
Островът, който коства, колкото апартамент в София

Красивият и чист остров е с повърхност 4 акра

През последните години Черна гора се трансформира в една от най-атрактивните капиталови дестинации, за което способстват и многочислените преимущества за вложителите в туристическия бранш. Има и стратегия за икономическо поданство, която остава в действие до края на тази година и посредством, на която стартира построяването на голям брой първокласни хотели и туристически комплекси в морския регион и северната част на страната. Минималната сума, която се изисква от претендентите, е 250 000 евро.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР