Уволняват дисциплинарно държал се грубо към молдовски гражданин при спор

...
Уволняват дисциплинарно държал се грубо към молдовски гражданин при спор
Коментари Харесай

Уволняват дисциплинарно служителя на БГ ТОЛ, обиждал молдовец на Дунав мост

Уволняват дисциплинарно държал се жестоко към молдовски жител при спор за заплащане на санкция на " Дунав мост " при Русе. Това разгласи вицепремиерът и министър на районното развиване и благоустройството Гроздан Караджов, представен от Българска национална телевизия.

Отстраняването от служба на служителя ще се случи до края на деня.

от районния министър поради публикувания в медиите сигнал за неприемливо държание на чиновник на Националното тол ръководство. Тя демонстрира, че няма данни за от такси за винетки и санкции . За събирането на дължимите суми тол ръководството работи с разнообразни съконтрагенти.

На " Дунав мост " таксите за винетка и санкциите се заплащат на гишето на Агенция " Митници ".
 До вторник излиза наяве има ли корупция на
До вторник излиза наяве има ли корупция на " Дунав мост " при Русе

Регионалният министър чака резултатите от инспекцията по абсурда с БГ ТОЛ

Караджов заяви, че на молдовеца е наложена санкция, тъй като е карал без винетка в продължение на 15 минути , преди да си закупи такава. По негови думи автомобилът на задграничния жител е регистриран от системата и санкцията несъмнено е дължима.

На " Дунав мост " чиновниците на митниците поискали подпомагане от сътрудниците си от тол ръководството да разяснят на молдовския жител за какво му е наложена глоба. Изисканата сума е платена в кеш на гишето на митниците.

На брифинга районният министър изиска и повишение на винетната такса за тежкотоварните камиони . Това обаче може да се случи единствено след диалози с превозвачите.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР