УТИКА, Ню Йорк (AP) — Аерин Франкел спря 15 удара

...
УТИКА, Ню Йорк (AP) — Аерин Франкел спря 15 удара
Коментари Харесай

Аерин Франкел спира 15, Лайла Едуардс вкарва 3 при победа на САЩ с 5-0 над Финландия на Световното по хокей за жени

УТИКА, Ню Йорк (AP) — Аерин Франкел спря 15 удара за четвъртия си шутаут в пет мача, и Лайла Едуардс означи натурален хеттрик, когато Съединените щати победиха Финландия с 5-0 в полуфиналния кръг в събота, извеждайки защитаващите купата си до техния 23-ти мач за златен орден от Световното състезание по хокей за дами.

Хана Билка и Савана Хармън също вкара за американците, които резервираха съвършеното си показване непокътнато, като се появиха във всеки край на международно състезание, откогато шампионатът беше основан през 1990 година Едуардс, един от четиримата американци, които дебютираха в шампионата, в този момент има пет гола, с цел да се изравни с този на водещия в шампионата съотборник Алекс Карпентър общо.

Победата слага евентуално още един прочут реванш против трансграничния противник на Съединени американски щати, Канада, в мача за златния орден в неделя. Канадците, които изгубиха с 1-0 съдийско решение от тима на Съединени американски щати в предварителния кръг в понеделник, се изправят против Чехия в другия полуфинал по-късно пр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР