Устройствата имат 1080P HD камери и множество функцииКвадрокоптерът AOSENMA CG006

...
Устройствата имат 1080P HD камери и множество функцииКвадрокоптерът AOSENMA CG006
Коментари Харесай

Два атрактивни дрона за въздушна фотография

Устройствата имат 1080P HD камери и голям брой функционалности

Квадрокоптерът AOSENMA CG006 е мечтаният въздушен фотограф, оборудван с 1080P HD камера

Емоцията на въздушната снимка към този момент е налично наслаждение за всеки, с помощта на дроновете – тези чудновати летящи устройства, наричани още квадрокоптери, които все по-често виждаме да кръжат ниско в небето. Ето две такива устройства с голям брой функционалности и заричане за качествени фотоси и видео.

Мъничък, само че с доста благоприятни условия е квадрокоптерът AOSENMA CG006 . Това устройство с атрактивен дизайн се побира на длан в сгънато положение за комфортно носене, а когато е разперен разкрива същинския си капацитет – на мечтания въздушен фотограф, оборудван с 1080P 5G WiFi HD камера и безчетков мотор, който понижава триенето и респ. отделяната топлота, с цел да работи по-ефективно.

В сгънато положение, AOSENMA CG006 се побира на длан

Дронът, предлаган в онлайн магазина Tomtop , е цялостен с функционалности – приема команди за придвижване във всички направления, има „ headless “ режим при положение, че „ водачът “ загуби ориентировка, може да се задържа на избрана височина, да се завръща автоматизирано, да излетява и каца с натискане на един бутон, да следва своя собственик, да прави заобикалящи полети, да кръжи към заложена точка и така нататък Полетът е постоянен, с помощта на GPS позиционирането и системата за поддържане на височината.

AOSENMA CG006 лети устойчиво 20 минути с едно зареждане на батерията

Можете да ръководене точно AOSENMA CG006 с мобилно приложение, през безжична Wi-Fi връзка. Така да вземем за пример, да определите точка, към която квадрокоптерът да кръжи в избран радиус. Въобще, от приложението можете да зададете целия маршрут – от началната до крайната точка и вашият дрон ще го извърши. Устройството тежи единствено 350 грама, а вградената батерия обезпечава полет до 20 минути.

Можете да купите квадрокоптера тук: AOSENMA CG006 на цена от 131,85 евро сега за стеснен бройки, с безвъзмездна доставка.

С сходни благоприятни условия е и моделът M JX Bugs 5W , позициониран като идеалния дрон за начинаещи, които желаят да опитат страстта на въздушната снимка в действително време. Моделът е оборудван с качествена камера 1080P 5G WiFi HD и безчетков мотор за по-малко отделяна топлота по време на работа, а батерията с потенциал 1800 мАч обезпечава полет на квадрокоптера в продължение на 15 минути.

Дронът MJX Bugs 5W е кадърен да развие скорост до 60 км/ч

6-осовият жироскоп поддържа постоянен полет на дрона. Пуснат на пазара по-рано тази година, MJX Bugs 5W идва с ново потомство устройство за дистанционно управление с обсег до 200-300 метра. Ако водачът загуби ориентировка, влиза в деяние така наречен „ headless “ режим, който поема ръководството на квадрокоптера. Предвидени са също функционалности за кръжене на избрана височина, политане, кацане и връщане на дрона на изходна позиция с натискане единствено на един бутон.

6-осов жироскоп поддържа постоянния полет на MJX Bugs 5W

MJX Bugs 5W е плътно устройство с размери 300х275х95 мм и тегло под 400 грама, което е способно да развие скорост до 60 км/ч. Нещо повече, камерата на квадрокоптера може да се фиксира върху смарт телефона посредством функционалността Follow Me, с цел да следи и снима придвижванията ви от съответна вероятност във въздуха. При нощни задачи оказват помощ ярките LED светлини.

Можете да купите квадрокоптера тук: MJX Bugs 5W на цена от 139,76 евро сега за лимитирани бройки, с безвъзмездна доставка.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР