Управлявайки с железен юмрук в продължение на 45 години, лидерите

...
Управлявайки с железен юмрук в продължение на 45 години, лидерите
Коментари Харесай

„Без танци по улиците“: Защо Камбоджа забрани музикалните клаксони на превозни средства?

Управлявайки с стоманен пестник в продължение на 45 години, водачите на ръководещата партия в Камбоджа имат дълъг лист от практики, които са били неразрешени, а политическите съперници вкарани в пандиза или принудени да избягат от страната.

Сега новоназначеният министър-председател на страната Хун Мане, наследник на дългогодишния държател на Камбоджа „ мощен човек “ Хун Сен, се прицели в нов източник на обществени безредици: музикални клаксони на камиони.

В обява в обществените медии 46-годишният министър председател сподели, че е бил смутен от „ танцуването на улицата под музикалния темп на огромни коли “, съгласно всекидневен превод.

Последните видеоклипове в обществените медии, сподели Хун Манет, са го предизвестили за младежи, които се подиграват край пътя, до момента в който преминаващите камиони свирят музикални мелодии с клаксоните си – и тази процедура би трябвало да спре.

Сега на управляващите в тази страна с към 17 милиона души е подредено да подхващат дейности и неотложно да отстранен музикалн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР