Уорън Фоугъл и Евандър Кейн записаха по гол и асистенция

...
Уорън Фоугъл и Евандър Кейн записаха по гол и асистенция
Коментари Харесай

Едмънтън надви Кълъмбъс за 14-ата си поредна победа в НХЛ

Уорън Фоугъл и Евандър Кейн записаха по гол и асистенция и Едмънтън Ойлърс надделя с 4:1 Кълъмбъс Блу Джакетс за 14-ата си поредна победа в постоянния сезон на Националната хокейна лига на Съединени американски щати и Канада (НХЛ).

Конър Макдейвид и Дилан Халоуей също бяха точни за Ойлърс, които вкараха три пъти в последната третина и станаха седмият тим в историята на НХЛ с поредност от 14 победи. Вечният връх е 17, записан от Питсбърг Пенгуинс през сезон 1992/1993, а с 16 е Кълъмбъс от 2016/2017.

" Всички в съблекалнята знаем, че в случай че излезем и покажем нашия жанр в последната третина, нещата ще се случат. Видяхте, че в първите две елементи това не се случи, само че в третата всичко се промени ", сподели Кейн.

Вратарят Стюърт Скинър избави 27 удара и завоюва 11-ия си следващ мач, с което към този момент е рекордьор по този индикатор в историята на Ойлърс в границите на един сезон. Той е с 18 триумфа и единствено две провали в последните си 20 мача.



Въпреки впечатляващата си серия, Едмънтън е трети в Тихоокеанската дивизия с 55 точки. Със седем повече е Вегас Голдън Найтс, а с още шест напред е Ванкувър Канъкс.

Шелдън Ремпал вкара първия си гол в НХЛ и Голдън Найтс завоюваха с 3:2 против Ню Йорк Айлъндърс. Николас Рой пък записа победното попадение в интерес на първенците от Лас Вегас, а Иван Барбашев откри резултата в първата третина.

Голдън Найтс завоюва четири от последните си пет мача, а Ейдън Хил, който пропусна последните 15 мача на Вегас, направи 41 спасявания. Той пусна голове против Брок Нелсън и Жан-Габриел Пажо.

Никита Кучеров означи хеттрик, а Брейдън Пойнт оказа помощ с гол и две асистенции при победа на Тампа Бей Лайтнинг против Филаделфия Флайърс с 6:3. Майкъл Ейсемон и Брендън Хагел също се разписаха за Лайтнинг, които завоюваха шест от последните си седем мача.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР