United Media, водещата медийна компания в Югоизточна Европа, обяви днес

...
United Media, водещата медийна компания в Югоизточна Европа, обяви днес
Коментари Харесай

United Media назначава Джордж Макрис за програмен директор

United Media, водещата медийна компания в Югоизточна Европа, разгласи през днешния ден назначението на Джордж Макрис за програмен шеф.

С кариера, продължаваща повече от две десетилетия в медийната промишленост, Макрис внася в тази основна роля богат опит в региона на бизнес развиването, програмната тактика, изследванията и маркетинга. Преди това той е заемал длъжностите програмен шеф на хърватската телевизия NOVA, шеф на украинската телевизия 1+1, както и шеф
" Изследвания и стратегическо развиване " в RTL Хърватия.

През 2021 година той е назначен за програмен шеф на United Media за Адриатическия район. Благодарение на стратегическия метод и основаването на програмни схеми, създадени по този начин, че да обгръщат най-хубавата композиция от истински местни продукции и лицензирани международни телевизионни формати, всички телевизионни канали на United Media в Сърбия, Хърватия, Черна гора и Босна и Херцеговина означават забележителен растеж на зрителската публика.

В Хърватия Nova TV от години е най-гледаният частен ефирен канал, а в Сърбия NOVA S се нарежда като третия най-гледан канал. Националните телевизионни канали NOVA M и NOVA BH също заемат високи позиции по гледаемост.

В допълнение към съществуващото портфолио, Джордж Макрис към този момент ще дава отговор за каналите на United Media в Гърция и България.

" Радваме се, че Джордж е на новата си позиция. Успехите, които реализира, както и забележителният му опит в медийната промишленост го вършат съвършен претендент за тази позиция. Благодарение на програмната тактика, която той осъществя в Адриатическия район през последните две години, нашите медии се откроиха на пазара и завоюваха доверието на феновете. Очакваме с неспокойствие по-нататъшното развиване " – съобщи основният изпълнителен шеф на United Media Александра Суботич.

За мен е същинска чест да поема това предизвикателство като програмен шеф на United Media. Възприемам това като голяма опция да допринеса за растежа и триумфа на нашите медии във всички страни. Развълнуван съм, че мога да си подпомагам с толкоз надарени екипи, с цел да предоставяме ангажиращо наличие на аудиторията в цяла Югоизточна Европа " – сподели Джордж Макрис.

Макрис има магистърска степен по B2B маркетинг мениджмънт. Работил е и като заместник-директор в AGB Nielsen Media Research, както и в Ipsos и AC Nielsen EMEA.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР