Уникален концерт в Петрич за празника на града с участието

...
Уникален концерт в Петрич за празника на града с участието
Коментари Харесай

Гергьовден е! Честит празник, Петрич! Хиляди петричани празнуваха снощи в центъра на града /Снимки/

Уникален концерт в Петрич за празника на града с присъединяване на Орлин Горанов, Маргарита Хранова, Мариана Попова, Милица Божинова, Стефан Илчев и Даниел Цочев нощес на сцената на градския площад.

Популярните реализатори завоюваха сърцата на многочислената аудитория – поданици и посетители на Петрич. Прозвучаха обичани песни от репертоара на всеки един артист. И тъй като Петрич има огромни гении в музика, може да си разреши постоянно нещо друго. Крум Крумов от Водоснабдителна система „ Сгушена звездица “ с началник Таня Точева изпя в дует с Орлин Горанов песента „ Дихание “, която донесе на Крум интернационална премия от конкурс в Литва.

Дарованието ни в музиката - Елена Попова също излезе на сцената в родния си Петрич, с цел да поздрави съгражданите си за празника. Възпитаници на ЦПЛР ОДК – Петрич, на НЧ „ Братя Миладинови -1914 “ и на Водоснабдителна система „ Сгушена звездица “ внесоха с изявата си нощес спомагателна разноцветност и хубост на празнични концерт. Кметът на общината Димитър Бръчков напомни в словото си всеки детайл от герба на Петрич – герб, който демонстрира силата и непоколебимостта на петричани, когато става въпрос за родния край.

„ Неслучайно и нашият празник е на Гергьовден – той ни добавя с геройство, отговорност и решителност. Пътят, който сме поели за развиването на общината, ще има посока единствено когато имаме единодушие и единодушие, тъй като идеята ни е една – нашият Петрич “, уточни кметът в приветствените си думи.

Официални посетители на празника бяха депутатът Костадин Стойков, евродепутатите Андрей Новаков и Асим Адемов, ръководителят на Общински съвет – Петрич инж. Светла Данаилова, архиерейският наместник отец Павел, кметът на община Сандански Атанас Стоянов и кметът на община Струмяни Емил Илиев, общински съветници.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР