Улица Даме Груев“ ще бъде отворена за движение от утре.

...
Улица Даме Груев“ ще бъде отворена за движение от утре.
Коментари Харесай

Две години по-късно: Отварят за движение ремонтираната ул. Даме Груев в Пловдив

Улица „ Даме Груев “ ще бъде отворена за придвижване от на следващия ден. Това стана ясно след ревизия, която кметът Здравко Димитров  Здравко Димитров Здравко Димитров Димитров е български политик, Областен шеф на област Пловдив. Роден е на направи през днешния ден на последния сектор от трасето – покрай Кукленския транспортен възел.

Димитров бе със своя заместител по строителство Пламен Райчев и двамата на място се убедиха, че пътното платно е изцяло приключено и готово да поеме трафика.

„ Тази вечер би трябвало да се махнат загражденията от прилежащите директни, както и тези, които лимитират придвижването по „ Даме Груев “. Това значи, че от на следващия ден улицата ще може да се употребява пълноценно. Довършителните действия по тротоарите могат да се правят и при пуснато придвижване, без да се пречи на водачите. Хората се изтезаха с този проточил се ремонт, само че улицата към този момент е изцяло подготвена и я пускаме “, съобщи при огледа кметът Димитров.



Веднага след инспекцията на „ Даме Груев “ Здравко Димитров  Здравко Димитров Здравко Димитров Димитров е български политик, Областен шеф на област Пловдив. Роден е на и Пламен Райчев посетиха и пробива „ Модър-Царевец “.

Изпълнителите на обекта към този момент работят от северната страна на пробива и най-късно до края на годината връзката сред регионите „ Западен “ и „ Южен “ може да бъде отворена за придвижване.

„ Оставят броени метри за полагане на водопровода от страна на изпълнителите на дейностите за Южния обходен колектор и незабавно откакто те приключат своята работа, ще бъде подложен и асфалтът на пробива. Трасето под жп линията към този момент е готово, част от асфалта е положен към този момент и от северната страна. „ Виждаме, че става едно красиво и най-важното – практично оборудване, което ще се употребява дълго в годините напред “, съобщи удовлетворен Райчев, откакто двамата със Здравко Димитров  Здравко Димитров Здравко Димитров Димитров е български политик, Областен шеф на област Пловдив. Роден е на персонално минаха по целия сектор.



Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР