Украинският президент Володимир Зеленски смята, че вероятният кандидат за президент

...
Украинският президент Володимир Зеленски смята, че вероятният кандидат за президент
Коментари Харесай

Володимир Зеленски: Не разбирам как Тръмп може да е на страната на Путин

Украинският президент Володимир Зеленски счита, че евентуалният претендент за президент на Съединени американски щати на Републиканската партия Доналд Тръмп не схваща задачите на Владимир Путин във войната против Украйна и по тази причина се опълчва на по-нататъшната помощ за Киев. Той сподели това в изявление за CNN.
 
Зеленски подчертава, че " не схваща по какъв начин Доналд Тръмп може да бъде на страната на Путин ". " Невероятно е ", добави той. Според Зеленски Тръмп не схваща задачите на съветския президент и " не го познава ".
 
" Знам, че се е срещал с него... Но той в никакъв случай не е бил във война с Путин. Американската войска в никакъв случай не се е сражавала с съветската войска. Никога...Той не схваща, че Путин в никакъв случай няма да спре ", акцентира украинският президент.
 
Зеленски счита, че в случай че Тръмп реши да поддържа Русия, а не Украйна, в сегашната пълномащабна война, той ще застане " против американския народ ".
 
Както към този момент доста медии оповестиха, в случай че завоюва президентските избори в Съединени американски щати, Тръмп се готви да " понижи уговорките си " към някои членове на НАТО, а също по този начин възнамерява да накара Украйна и Русия да договарят.
 
През ноември Володимир Зеленски предложения Тръмп да пристигна в Украйна. Но Тръмп отхвърли, базирайки се на " спор на ползи " със сегашната администрация на Джо Байдън.
 
След това Зеленски неведнъж кани Тръмп да пристигна още веднъж, в това число на фронтовата линия.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР