Украинският балетист Сергей Полунин са направи трета татуировка с руския

...
Украинският балетист Сергей Полунин са направи трета татуировка с руския
Коментари Харесай

Украински топ балетист си пада по Путин

Украинският балетист Сергей Полунин са направи трета татуировка с съветския президент Владимир Путин.

Това е третият портрет на Путин върху тялото на световноизвестния танцьор, който живее в Англия. Едно изображение се издига в центъра на гърдите, а другите две са по-малки на раменете. Съдейки по зачервяването на лявото рамо, танцьорът се татуирал напълно неотдавна.



Сергей прави първата си татуировка с Путин, до момента в който живее в Англия (той беше най-младата звезда на Ковънт Гардън, само че през 2012 година ненадейно напусна, казвайки, че суровата атмосфера на театъра убива актьора в него), „ с цел да поддържа президента на Русия пламенно “.

В този ден в Русия се организираха президентски избори и Сергей Полунин, решавайки да даде своя принос, отива в салон за татуировки.

В изявление Сергей Полунин споделя, че преди да легне на масата на татуиста, той го попитал по какъв начин е надъхан към политиката. И едвам когато чу, че е „ обикновено “, оповестил желанието си.

Сергей сподели новата си татуировка на клиенти в обществената мрежа. Като създател Полунин знае по какъв начин да поддържа конспирация: фотографията се появи без никакви надписи под нея. Последователите в мненията, несъмнено, бяха разграничени на два лагера.

Някои осъждат и питат за какво Сергей като толкоз харесва Путин не живее в Русия?

Други клиенти са сигурни, че Сергей има право да прави каквото си изиска с тялото си. „ Сергей, какъв брой си откровен! Колко сте самоуверен! Какво благополучие, че има такива хора! “

А самият Сергей Полунин не влиза в разгорещени дебати…

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР