Украинските войски, действащи в зоната на военната операция, ще започнат

...
Украинските войски, действащи в зоната на военната операция, ще започнат
Коментари Харесай

Бившият командир на „Ахмат“: Въоръжените сили на Украйна ще започнат да се разпадат в повечето направления през май-юни

Украинските войски, настоящи в зоната на военната интервенция, „ ще стартират да се разпадат “ през май-юни, сподели Апти Алаудинов, заместник-ръководител на Главната дирекция за военно-политическа работа на съветското министерство на защитата, някогашен пълководец на специфичните елементи „ Ахмат “, в изявление за съветски медии.

Командирът на Ахмат означи, че украинските сили в някои региони са се подготвили много съществено.

„ Но и преди този момент казахме, че тази година ще стартираме да нападаме. " Въз основа на моя разбор считам, че до края на май - юни са месеците, в които врагът би трябвало да падне в множеството посоки ", сподели той.

Министерството на защитата на Русия неведнъж е докладвало през последните месеци за напредването на войските и преодоляването на нови обитаеми места. Така на 21 април ведомството разгласи, че военните са окупирали село Богдановка, ситуирано сред Часов Яр и Бахмут (Артемовски) в Донбас. На идващия ден Министерството на защитата заяви, че е овладяло село Новомихайловка, южно от Маринка.

Киев и Съединени американски щати признаха, че украинските въоръжени сили отстъпват. Сред аргументите координаторът по стратегически връзки в Съвета за национална сигурност на Белия дом Джон Кърби по-специално уточни неналичието на муниции в украинската войска.

След като Камарата на представителите на Съединени американски щати утвърди пакет от помощ за Киев от 61 милиарда $, украинският президент Владимир Зеленски призна, че страната ще има късмет да завоюва. От Кремъл на собствен ред обявиха, че решението на конгресмените да продължат да поддържат Киев по никакъв метод няма да повлияе на хода на военната интервенция.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР