Украинските военни са атакували снощи летища в Луганск и Бердянск,

...
Украинските военни са атакували снощи летища в Луганск и Бердянск,
Коментари Харесай

Украйна атакува снощи летища в Луганск и Бердянск

Украинските военни са атакували нощес летища в Луганск и Бердянск, които са окупирани от съветски войски.

Сред задачите са били хеликоптери и летищна техника, само че в отчета на Генералния щаб на ВСУ, представен от РБК-Украйна, не се прецизира кои цели са изумени.

Според фейсбук страницата на Генералния щаб на въоръжените сили на Украйна през миналото денонощие са били премахнати още 800 противников бойци. Според данни са унищожени 14 танка, 26 артилерийски системи и 11 дрона.

От своя страна Русия е изстреляла шест ударни безпилотни летателни апарата от вида Шахед-136/131 в Украйна, оповестиха от командването на Военновъздушни сили.

В региона на Одеса е оповестена въздушна паника. Дрон на Русия е опитал да нападна атакува учебно заведение, само че е бил свален. 

Оперативното командване на въоръжените сили на Украйна „ Юг “ заяви, че отломките на един от свалените безпилотни самолети са паднали в одеския яхтклуб.

Унищожени са постройката на учебното заведение по ветроходство и хангарът за предпазване на имущество, развалени са цивилен частни лодки и яхти. Няма потърпевши хора, се споделя в известието.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР