Украинската певица Алина Паш, която бе избрана да представи родината

...
Украинската певица Алина Паш, която бе избрана да представи родината
Коментари Харесай

НА ТРУПЧЕТА ЗАРАДИ КРИМ: Спират участието на украинката Алина Паш в Евровизия

Украинската певица Алина Паш, която бе определена да показа родината си на 2022, бе спряна от подписването на контракта за изява на състезанието. До това се стигна, откакто стана ясно, че певицата е пътувала до през 2015 година, оповестява БиБиСи.

Към момента се води следствие в тази посока, а документът, официализиращ пеенето й на Евровизия, ще бъде оставен на трупчета до завършването на проблема.

" Надявам се, че бурята ще отмине и ще имам опция да показва Украйна в Торино и да изпея песента за нашите прародители ", разяснява Паш.
свързани новини5316на 07.02.2022
Самата тя е безапелационна, че няма причина заради която да не е задоволително тя да показва родината си. 28-годишната изпълнителка, чиято звезда изгря в предаването " X Фактор ", прикани почитателите си да не имат вяра на " написаното в жълтите медии ".

За украинската селекция за 2022 Алина се показа с песента Tini zabutykh predkiv / Shadows of Forgotten Ancestors. С творбата тя смесва няколко жанра, като по този метод декларира, че желае да показа културното разнообразие на страната си.

Въпреки, че стъпването на територията на действително не е неразрешено, от украинската телевизия са безапелационни, че няма да изпратят представител на страната си, който продължава да провежда концерти в Русия или поддържа съветските управляващи.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР