Уил Йънг разказа за ужасна“ среща, която е имал с

...
Уил Йънг разказа за ужасна“ среща, която е имал с
Коментари Харесай

Уил Йънг казва, че „ужасната“ среща с Джулия Робъртс го кара да „избие в студена пот“

Уил Йънг описа за „ ужасна “ среща, която е имал с холивудската икона Джулия Робъртс, за която към момента мисли за това ден.

45-годишният артист се появи в The One Show дружно с други посетители като Imelda Staunton, с цел да разпространява новия си албум и идното турне из Обединеното кралство. Когато водещите Алекс Джоунс и Джърмейн Дженас попитаха какви истории ще показа с почитателите по време на турне, той разкри един миг с Джулия, 56.

Той изясни: „ Пях на премиите BAFTA в LA. Тя беше в съблекалнята и малко се завързах и просто я гледах и си мислех „ О, боже, това е Джулия Робъртс “ и всичко, което имах в главата ми беше тематиката „ Хубава жена “, тогава тя сподели: „ Ти “. re the guy from American Idol " и аз споделих: " Не, Pop Idol. "

" Тогава споделих: " Няма ли да е смешно, в случай че се споделяше Pup Idol и всеки донесе своите кученца ". Тя единствено ме погледна. Знам. Наистина е необичайно. Асистентът й просто я реалокира. Всъщност се потя, до момента в който описвам тази история. Започнах да се потя и гримьор...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР