УЕЛИНГТЪН, Нова Зеландия (АП) — Ветеранът Тим ​​Саути ще играе

...
УЕЛИНГТЪН, Нова Зеландия (АП) — Ветеранът Тим ​​Саути ще играе
Коментари Харесай

Уилямсън ще води Нова Зеландия на Световната купа Twenty20; Саути ще се появи за 7-ми път

УЕЛИНГТЪН, Нова Зеландия (АП) — Ветеранът Тим ​​Саути ще играе на седмото си Световно състезание Twenty20, откакто в понеделник беше включен в умел тим на Нова Зеландия за шампионата, който стартира на 1 юни в Карибите и Съединените щати.

Кейн Уилямсън ще взе участие за шести път в Световната купа по крикет T20 и ще бъде капитан на тима на шампионата за четвърти път. Той загрява за шампионата в индийската Висша лига.

Редовният нов сътрудник на Саути, Трент Боулт, беше включен да играе на неговия пети международен T20, макар че към този момент няма централен контракт с новозеландския крикет.

35-годишният състезател Саути е водещият състезател на Нова Зеландия по уикет в T20 интернационалните надпревари със 157 и също е най-хубавият уикет на Черната шапка на T20 Световни купи с 29, пет повече от Булт. изненада, като избра Мат Хенри всред четирима профилирани шивачи и пред Бен Сиърс, който беше избран като пътуваща запаса. 32-годишният Хенри ще играе на Световно състезание T20 за първи път и им...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР