УЕЛИНГТЪН, Нова Зеландия (AP) — След като доминираха в Супер

...
УЕЛИНГТЪН, Нова Зеландия (AP) — След като доминираха в Супер
Коментари Харесай

Надеждите за плейофи избледняват за проблемните Крусейдърс в Супер Ръгби Пасифик

УЕЛИНГТЪН, Нова Зеландия (AP) — След като преобладаваха в Супер Ръгби повече от две десетилетия, основаният в Крайстчърч Крусейдърс изпадна в вманиачен този сезон, от който наподобява не могат да се измъкнат.

Кръстоносците са на последно място след девет кръга от настоящия сезон на Супер Ръгби Пасифик със единствено една победа. Те се изправят против заемащите четвърто място Мелбърн Рибълс в 10-ия кръг в събота.

Внезапното рухване на Crusaders пристигна с нормалния багаж: яд и възмущение на почитателите, горчиви обвинявания от някогашни играчи и апели за сегашни старши треньорът Роб Пени да си тръгне.

Ръководството на Крусейдърс се опълчи мощно на критиците и уточни с съображение, че не може да се чака Пени да носи кутията. Има доста проблеми, които способстват за упадъка на Крусейдърс и уволнението на треньора евентуално няма да промени нещата.

„ Има действителна опция да бъдете деликатни и разумни и просто се уверете, че ще извлечете най-хубавото от групата и ще им предоставите цялостен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР