Учителят получи почетен плакет от кмета на общинатаУчителят Теодосий Теодосиев

...
Учителят получи почетен плакет от кмета на общинатаУчителят Теодосий Теодосиев
Коментари Харесай

Теодосий Теодосиев покани млади физици от Аксаково в школата си

Учителят получи почетен плакет от кмета на общината

Учителят Теодосий Теодосиев предложения възпитаници от Аксаково, които имат гений или нараснал интерес към физиката, да се причислят към школата му в гр. Казанлък, научи " Фокус ". Поканата към децата той насочи през техните преподаватели, с които се срещна по самодейност на шефа на Центъра за поддръжка и личностно развиване в гр. Аксаково - Росица Стоилова.

В препълнената зала на Общинския съвет в града Теодосий Теодосиев показа персоналната си формула на триумфа пред сътрудниците си от учебните заведения и детските градини в община Аксаково.

Без съмнения за сполучливото развиване на децата учителят уточни като условия номер едно любовта и поддръжката в фамилията от бебешка възраст. Четенето на доста книги, с изключение на функционална просветеност и богат деен речник, развива мисленето, поучава учителят.

Много интензивното натоварване на мозъка с точни науки е наложително, с цел да го развива, безапелационен бе учителят. Ударните дози задания за учениците си той редува с разтоварващи разходки в природата. Редовно ги предизвика с авторски задания, които сформира особено за тях, и които те не могат да открият в сборниците. Не пропуща и да ги награди - с подучване или сладко прелъщение.

Резултатите от методиката на учителя по физика са десетки медали от международни надпревари по физика и математика и професорски позиции, извоювани от негови възпитаници в международни университети.

“Щастлив съм, че учителите от нашите общински учебни заведения и детски градини се срещнаха от първо лице със собствен толкоз сполучлив сътрудник. Благодарен съм, че господин Теодосиев одобри да бъде сътрудник и ментор и за нашите надарени деца ". Това съобщи кметът инж. Атанас Стоилов, откакто връчи на Теодосий Теодосиев почетния плакет на Община Аксаково
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР