Убитата в Червен бряг 42-годишна жена e подавала молбa за

...
Убитата в Червен бряг 42-годишна жена e подавала молбa за
Коментари Харесай

Убитата жена от Червен бряг подавала молба за развод два пъти

Убитата в Червен бряг 42-годишна жена e подавала молбa за бракоразвод два пъти, и след това я е оттегляла, оповестиха от Окръжната прокуратура в Плевен.

Сигнал за убийството е подаден към 6:50 часа тази заран. След като 57-годишният ѝ брачен партньор я намушкал шест пъти, се обесил.

Двамата били дружно от 2002 година, като от към 20 години живеели в Испания. През 2016 година сключили брак, а към края на 2023 година дамата се върнала в България, дружно с двете им деца.

Жената два пъти подавала молби за бракоразвод до районния съд, които след това оттегляла. В началото на 2024 година тя подала молба за издаване на заповед за отбрана от домашно принуждение. Малко по-късно я отдръпнала, като делото било прекъснато.

До убийството двамата съпрузи, дружно с двете им деца, живеели в къщата на родителите на дамата. Днес сутринта майката на жертвата намерила тялото ѝ в фамилната спалня.

При осъществения оглед по тялото на жертвата са открити шест прободни рани във врата, в мишницата и в гърба. В същата стая, където е открит трупът, е открит и нож, с който съгласно първичната версия се допуска, че е осъществено закононарушението.

По-късно е открито тялото на обесилия се мъж в къща, която той бил закупил преди месеци.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР