Убеден съм, че никой от вас не е толкова наивен,

...
Убеден съм, че никой от вас не е толкова наивен,
Коментари Харесай

Продължаваме промяната е офисен планктон

Убеден съм, че никой от вас не е толкоз доверчив, че да има вяра в онази, станала толкоз известна в последно време фраза, съгласно която с десни принадлежности се реализирали леви цели . Класическа глупотевина е това. С десни принадлежности се реализират само десни цели – т.е. задълбочава се неравенството, в допълнение се облагодетелства елита и се лишава и дребното, което имат елементарните хора. Партии като „ Продължаваме промяната “ нямат и в никакъв случай не са имали желание да подобрят живота на болшинството от нас. Това е един офисен планктон, който сега е разпределен на значими държавни позиции, с цел да прави това, което му се свежда от страна на огромните началници, най-много на тези от чужбина. 

Това мнение изрази в ефира на БНР водещият на " Политически НЕкоректно " Петър Волгин.

Спорните му и консервативни леви убеждения на процедура го накараха да произнесе и следния дълбокосмислен откъс в ефира:

" Във времето на Прехода България се оказа изключително податливо място за разпространяването на глупави изказвания от страна на пазарните фундаменталисти и неолибералите. Освен това тези хора не спираха да повтарят, че левите политики са нездравословни и че в случай че сме желали да станем Швейцария на Балканите, примерно, трябвало час по-скоро да ги забравим. Мокрите демократични сънища фактически се сбъднаха, тъй като съвсем нямаше леви политики през последните 30 години. Само че вместо да станем Швейцария на Балканите, примерно, се превърнахме в страна, където ножицата сред малцината богаташи и болшинството мъчно живеещи хора непрекъснато се усилваше ", сподели Волгин.

Още от ЦИТАТИ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР