Tyler`s е тематично място и темата му е филмът Боен

...
Tyler`s е тематично място и темата му е филмът Боен
Коментари Харесай

Ново място: Tyler's Bao

Tyler`s е тематично място и тематиката му е филмът " Боен клуб " по романа на Чък Паланюк. И двете са измежду емблемите на поп културата от 90-те години и протеста на поколението " без идея и без място ".

Малко припомняне - героят на Брад Пит, Тайлър Дърдън, афишира война на консуматорското общество с малко безредната си житейска философия от анархизъм, будизъм, лудизъм и леки езотерични отплесвания. Битката си със международните несгоди и с неналичието на смисъл и причина на живот води с краен цинизъм и тежко физическо принуждение. Въпреки че и персонажът, и филмът вървят ръка за ръка с определението " паметен ", има и прочити, които свеждат Тайлър Дърдън до двуличник, който проповядва независимост, до момента в който основава личния си фетиш, провалил се нарцисистичен мачо, че и болшевик на всичкото от горната страна.

Е, малко парадоксално, само че на фона на тази антиконсуматорска тематика в Tyler`s ни канят да консумираме. Защото тематиката всъщност е известна азиатско-американска улична храна.

Таблото извън предлага 6 бао-сандвича с пухкавите хлебчета от тесто на пара. Пълнежът е с панчета, скариди, булгур, патица, пиле, моркови и телешко.
Реклама
Във втората част от менюто има типичен бургер, бургер с пилешко по корейски, едамаме, пържени сладки картофи, зеленчукова темпура и мак-енд-чийз - американската класика, която тук се сервира по доста комфортен метод - на хапки. Първото Tyler`s Bao е намерено в Атина преди шест месеца и след преди малко отвореното в София ще се появи и в Лондон. Tyler`s Bao незабавно притегля погледа с цветното си фънки въодушевление, с цялостното си брандиране с маймуните и трите цвята - розово, алено и тюркоазено, и с доста по-различния дизайн, изключително на фона на тежко унифицираната " Витошка ".

В последна сметка ясно е, че Tyler`s Bao се бори да сътвори собствен " бао " военен клуб, или общество от правилни почитатели. Съвсем скоро за тях ще се продават и облекла и аксесоари с галактическите маймуни.

бул. " Витоша " 46
Фотограф: Цветелина Белутова Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Автор Марина Караконова
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР