Тялото на тайландски модел беше намерено мъртво в морга в

...
Тялото на тайландски модел беше намерено мъртво в морга в
Коментари Харесай

Тялото на модела беше намерено след година в моргата в Бахрейн, докато семейството търси полицейско разследване

Тялото на тайландски модел беше открито мъртво в морга в Бахрейн повече от година откакто изчезна със фамилията й, което желае следствие на гибелта й.

31-годишната Кайкан Каенакам е работила като модел, само че когато работата пресъхна, се осмели да работи в чужбина, с цел да работи в ресторант в близкоизточната страна, с цел да устоя фамилията си в североизточен Тайланд. Тя постоянно ги актуализираше посредством обществените медии и им сподели, че се е срещнала и е почнала да живее с гаджето си от Бахрейн.

Но тя ненадейно спря да разгласява онлайн през април 2023 година, което провокира безпокойствие измежду роднините й, които не можеха да се свържат с нея по телефона. Семейството на Кайкан потърси помощ от тайландското посолство този януари, с цел да я потърси, само че макар помощта от тайландската общественост в Бахрейн, те към момента не можаха да я намерят.

И по-късно трагично на 18 април, тайландското посолство в Бахрейн осведоми фамилията на Кайкан, че тялото на неидентифицирана жена...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР