Тя представи първия си дует, не с кой да е,

...
Тя представи първия си дует, не с кой да е,
Коментари Харесай

Стигна дъното: Роксана, какво караш да прави детето?

Тя показа първия си дует, не с какъв да е, а с невръстния си 6-годишен наследник Сашко Джуниър. Веселата ария “Бейби Шат ” бе показана с покъртителен видеоклип сред майка и наследник.

Роксана написа, че желае да поздрави всички деца в целия свят и техните родители. Тази ария я кара да се усеща по доста по-различен метод от другите досега.

Детето е тръгнало по нейните стъпки, демонстрира забележителен музикален гений. Гордата майка споделя, че то е взело по нещо както от нея, по този начин и от татко си.

Певицата има още един пораснал наследник - Даниел, който е към този момент на 21 години. Смята да развива кариера като нея. " Най-голямото благополучие, което една жена може да изпита, е раждането на децата й. Аз съм майка, която живее за децата си ", споделя още тя.

Преди няколко месеца Роксана заяви, че се развежда за повторно и има нов мъж до себе си. Оказа се, че новият й не е по никакъв начин инцидентен, а предводител на секта от известната в Германия рокерска формация " Ангелите на Ада " (Hells Angels).

Гласовитата ромка е очевидно щастлива. Новият й обичан прави всичко по силите си, с цел да види усмивка на лицето й.

Инфо: blitz.bg

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР