Тя отбеляза, че от създаването на прокуратурата на ЕС са

...
Тя отбеляза, че от създаването на прокуратурата на ЕС са
Коментари Харесай

Кьовеши: Престъпността на белите якички е свързана с вътрешната...

Тя означи, че от основаването на прокуратурата на Европейски Съюз са били подхванати 1900 следствия за хипотетични вреди за над 19 милиарда евро за общия бюджет.

 

По нейните думи активността на Европейската прокуратура е посочила, че вредите за европейския бюджет от измамите са били доста подценявани, съобщи Българска телеграфна агенция.

" Целта ни е страните да губят по-малко средства от укриването на Данък добавена стойност и да събират повече мита за бюджета на Европейски Съюз. Няма " чисти " страни в Европейски Съюз, няма пояснение за неналичието на сведения за измами с Данък добавена стойност и мита в страни с огромни летища и морски пристанища ", уточни Кьовеши.

 

По нейните думи са съмнителни данните, подавани от Европейска комисия, ОЛАФ и Европейската работа за външна активност за средствата, предоставени на страни от Европейски Съюз, които не вземат участие в Европейската прокуратура или на непознати страни. Тя се базира на данни, съгласно които страните от Европейски Съюз съумяват да лишават едвам към два % от нелегално добитото имущество.

 

Кьовеши разясни, че към 60 на 100 от разследваните измами са свързани с Данък добавена стойност.

 

" Не можем повече да не обръщаме внимание на това, че престъпността на " белите якички " е обвързвана с вътрешната сигурност ", настоя ръководителят на Европейската прокуратура.

 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР