Тя е Мис таен агент, тя е дамата до Киану

...
Тя е Мис таен агент, тя е дамата до Киану
Коментари Харесай

Сандра Бълок на 59: От грозно пате до красивия лебед на Холивуд

Тя е " Мис скришен сътрудник ", тя е дамата до Киану Рийвс в " Скорост ", тя е стопанка от Юга и аставник на негър младеж. Тя е лъчезарната и надарена Сандра Бълок.

Актрисата се ражда на 26 юли 1964 година, във Вирджиния, Вашингтон. Баща ѝ е боен, а майка ѝ - немска оперна певица. Живее в Нюрнберг, Германия, до 12-годишна възраст. За малко фамилията ѝ се открива и в Залцбург и Виена. Посещава уроци по балет като дете. От осемгодишна свири и на пиано.

Като дребна е обект на насмешки и тормоз от страна на съучениците си в Съединени американски щати поради раздърпаните облекла от Германия, които носи. С времето обаче Сандра се трансформира от грозното патенце в хубав лебед. Бъдещата актриса е едно от най-популярните девойки в гимназията, гимнастичка и мажоретка. Бълок е част и от учебния кръжок по драматургия.



След като приключва лицей, следва компетентност драма в Източна Каролина. Дипломира се през 1986 година

След като приключва образованието си, отпътува за Ню Йорк, където работи като сервитьорка. Явява се и на разнообразни прослушвания за филми и сериали. Участва в няколко студентски кино лентата. Спечелва и дребни функции в самостоятелни ленти.

През 1994 година животът ѝ се прекатурва с помощта на ролята ѝ в " Скорост ". Филмът се трансформира в касов шлагер, а тя - в звезда.



Следват функции в лентите " Докато ти спеше " (1995), която ѝ носи номинация за " Златен глобус ", " Скорост 2: Професионалистите " (1997), за който получава хонорар от 11 милиона, и " Мис скришен сътрудник " (2000), който ѝ носи поредна номинация за " Златен глобус ".

През 2004 година получава поддържаща роля във кино лентата " Сблъсъци ". Отзивите за превъплъщението ѝ са възторжени и критиците са на мнение, че това е най-хубавото преобразяване в кариерата ѝ.

Получава 17,5 милиона $ за " Мис скришен сътрудник 2: Прекрасна и рискова " (2005). Следват функции в " Къщата на езерото " (2006), " Предчувствие " (2007), " Предложението " (2009).



Участва и в лентата " Сляпата страна ". Превъплъщението ѝ в стопанка от Юга ѝ донася премия " Златен глобус " и " Оскар ". Сред другите запаметяващи се функции на актрисата са тези в " Нежна полиция " (2011), " Гравитация " (2013), " Бандитките на Оушън " (2018).

Обожава конете, само че по време на фотоси схваща, че има мощна алергия към тях.

Красавицата е толкоз отдадена на ролята си на клиничен пациент във кино лентата " 28 дни ", че взема решение да прекара известно време в рехабилитационен център, с цел да се превъплъти по-добре в поверената ѝ роля.



Наскоро Сандра показа, че на 16 е била жертва на полов тормоз. Актрисата е неприкрит човеколюбец. Дарява 1 милион $ на Червения кръст след атентатите на 11 септември. Дарява същата сума и за потърпевшите от цунамито в Азия през 2004 година. Дарява и 1 милион на " Лекари без граници " след земетресението в Хаити през 2010 година

През 2007 година е класирана 14-та в класацията за най-богатите дами звезди със положение от $85 милиона $.

Сандра Бълок има звезда на холивудската Алея на славата. Актрисата неведнъж е включвана и в ранглисти за най-красивите дами в шоубизнеса.

Знаете ли, че...

Сандра е била сгодена за артиста Тейт Донован, само че двамата по този начин и не минават под венчилото.

През 2005 година се омъжва за телевизионния водещ и производител на първокласни мотоциклети Джеси Джеймс. През януари 2010 година двойката осиновява момченце от афроамерикански генезис - Луис Бардо.

Сандра се развежда с погрешния си брачен партньор през 2010 година През 2015 година осиновява и момиченце.

В момента живее с фотографа Брайън Рандъл, с който се събира през 2015 г. 



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР