Творба на известния български скулптор Добромир Иван, изобразяваща бившия премиер

...
Творба на известния български скулптор Добромир Иван, изобразяваща бившия премиер
Коментари Харесай

Канят варненци на изложба, пърформанс и концерт в Rebonkers

Творба на известния български ваятел Добромир Иван, изобразяваща някогашния министър председател Бойко Борисов, е част от форума за модерно изкуство “Тропика на рака ”

Той се организира в пространството ReBonkers (Барутния погреб) в партньорство с Фондация ДОМА Арт (София), оповестяват уредниците на събитието за Moreto.net.

Авторът е прочут със своите намеси, както у нас по този начин и в Австрия, където стартира кариерата си като възпитаник на международно известния актьор Йозеф Бойс (1921-1986).

Изложбата може да бъде прегледана до края на седмицата, като за край от Rebonkers са приготвили специфична закриваща стратегия :

22 юли (петък), 19.00 ч.

Пърформанс на Антония Колева - НИТРА (Варна) в който актьора ще показа своите “продукти ” - “Прах в очите ”, “Кирливи ризи ”, “Подмазка за всевъзможни обстановки ” и други.

23 юли (събота), 20.00 ч.

Музикално осъществяване на Шинго МАСУДА (Япония), който ще показа лични композиции на античния многострунен инструмент канун.

24 юли (неделя), 18.30 ч.

Литературен диалог със Станислава Кирилова (Ая) на тематика “Тропика на рака ” (роман на Хенри Милър) и за какво той е важен за либерализацията на актуалната литература на 20 век.

Всички събития са с вход свободен!

Rebonkers работи от 16.00 ч. всеки ден без понеделник.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР