ТВЪРДЕНИЕ: Видео показва как губернаторът на Вирджиния Ралф Нортъм по

...
ТВЪРДЕНИЕ: Видео показва как губернаторът на Вирджиния Ралф Нортъм по
Коментари Харесай

Публикациите изкривяват коментарите на бившия губернатор на Вирджиния относно абортите през третия триместър

ТВЪРДЕНИЕ: Видео демонстрира по какъв начин губернаторът на Вирджиния Ралф Нортъм по време на радио изявление през 2019 година приказва в поддръжка на новоубийството или „ абортите след раждане “.

ОЦЕНКАТА НА AP: Невярно. Нортъм даваше предполагаем образец за това какво може да се случи, в случай че майка, чийто плод има съществени деформации или по различен метод не е жизнерадостен, изиска аборт, до момента в който ражда. Неговите мнения пристигнаха в отговор на въпрос дали поддържа държавното законодателство, което би разхлабило рестриктивните мерки за аборти по-късно по време на бременност. Експерти споделиха на Асошиейтед прес, че абортите през третото тримесечие са извънредно редки.

ФАКТИТЕ: Потребителите на обществените медии показват неправилно остарели мнения, направени от Нортам за абортите във Вирджиния на WTOP, новинарска радиостанция, обслужваща Washington Metropolitan област.

„ Ако една майка ражда, мога да ви кажа тъкмо какво ще се случи “, споделя Нортъм във видео от изявлението от 2019 година, споделено онлайн. „ Бебето ще...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР