Тузарски меден месец прекара капитанката на националния отбор по волейбол

...
Тузарски меден месец прекара капитанката на националния отбор по волейбол
Коментари Харесай

Волейболната ни капитанка изкара меден месец в Черна гора

Тузарски меден месец прекара капитанката на националния тим по волейбол на България Елица Василева. Тя и нейният брачен партньор - сръбската волейболна звезда Александър Атанасийевич, избраха да се уединят в безценен курорт в Черна гора на Адриатическото крайбрежие в края на юли.

" България Днес " научи, че двамата са били отседнали в първокласен комплекс на полуостров Лущица, който се намира близо до Будва. Плажовете там не са пясъчни, а от дребни камъчета, само че все пак притеглят туристите с невероятните планински гледки в близост. Ели и Александър се венчаха на блестяща гала на 27 май, само че едвам в този момент откриха време да се отдадат напълно един на различен, преди да е почнал новият сезон във волейбола.

Василева сподели фрагменти от медения месец, на които е по-влюбена и усмихната от всеки път. 192-сантиметровата дупничанка и 202-сантиметровият сърбин разделят една обща хавлия на плажа, до момента в който се отдават на взаимни милувки. За забавление двамата наемат и яхта, с която порят вълните на Адриатическо море.

View this post on Instagram
A post shared by Elitsa Vasileva Atanasijevic (@eci_)

Стана ясно, че от новия сезон Ели ще носи на гърба си името Атанасийевич. Тя разгласи, че ще смени семейството си след сватбата и ще вземе тази на брачна половинка си. Бляскавата гала на двете огромни имена на международния спорт бе в Белград. За купона на Ели и Сашо се грижи персонално емблематичната сръбска фолкикона Веска Змиянац.

View this post on Instagram
A post shared by kobietyplusligi (@kobietyplusligi)

По-малко от месец по-късно волейболът събра младото семейство на българска земя. През юни красивата спортистка поддържаше компактно обичания си в софийската " Арена Армеец " по време на мачовете на Сърбия от Лигата на нациите.

View this post on Instagram
A post shared by Aleksandar Atanasijevic (@aleksandar.atanasijevic__14)

На този стадий двамата въобще не мислят да приключват кариерите си, макар че Ели е на 32 години, а сърбинът през септември ще навърши 31.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР