Turkish Airlines преговаря както с Airbus и Boeing относно закупуването

...
Turkish Airlines преговаря както с Airbus и Boeing относно закупуването
Коментари Харесай

Turkish Airlines преговаря с Airbus и Boeing за 235 самолета

Turkish Airlines договаря както с Airbus и Boeing по отношение на закупуването на 235 самолета като част от проектите си за разширение на турския въздушен транспортьор, сподели президентът на компанията Ахмет Болат в понеделник, оповестява Reuters.

10-годишният проект за развиване на флота на самолетната компания, показан предходната година, демонстрира, че той има за цел да разшири размера си с съвсем 600 самолета. През декември Turkish Airlines разгласи договорка с Airbus за 355 твърди и опционални поръчки за въздушни лайнери A321 с тясно тяло и A350 с необятен фюзелаж.
 Сделката на Turkish Airlines с Airbus и Rolls-Royce за 20 милиарда $
Сделката на Turkish Airlines с Airbus и Rolls-Royce за 20 милиарда $

Тя би трябвало да бъде оповестена на гала в Истанбул по-късно този месец

" Ние преговаряме както с Airbus, по този начин и с Boeing за останалите 235 самолета ", сподели Болат на събитие, извършено с Airbus и Rolls-Royce в Истанбул.

Turkish Airlines " постоянно е следвала уравновесена политика сред Airbus и Boeing ", сподели той, добавяйки, че чака проблемите, пред които е изправен Boeing, да приключат, тъй че компанията не бърза да вземе решение.

Януарски издухване във въздуха на панел в кабината накара Boeing да забави производството на своя най-продаван аероплан.
 Turkish Airlines поръча над 200 самолета от Airbus
Turkish Airlines поръча над 200 самолета от Airbus

Тази инвестиция е значим крайъгълен камък в по-нататъшното развиване на авиационната промишленост на страната

Болат сподели още, че Rolls-Royce изследва евентуално основаване на благоприятни условия за поддръжка, ремонт и главен ремонт на самолетни мотори в Турция, както и по-нататъшно доставяне по веригата за доставки.

Събитието се организира, с цел да разкрие стратегическа стратегия, основана от Turkish Airlines дружно с Airbus и аерокосмическите компании в Турция за развиване на турската аерокосмическа промишленост.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР