Тулуза постигна домакинска победа с 3:1 над Лил в един

...
Тулуза постигна домакинска победа с 3:1 над Лил в един
Коментари Харесай

Тулуза охлади надеждите на Лил за Топ 3 във френската Лига 1

Тулуза реализира домакинска победа с 3:1 над Лил в един от най-очакваните мачове от 23-тия кръг на френския футболен шампионат.

С триумфа " виолетовите " се отдалечиха на четири точки от зоната на изпадащите, до момента в който Лил пропусна шанса да влезе измежду първите три отбора в класирането.

Хакон Харалдсон даде преднина на гостите от Лил в последната минута на първото полувреме, само че в средата на второто Тулуза нанесе три поредни удара. Първо Кристиан Мависа Елеби изравни, а тъкмо час след началото на дуела Венсан Сиеро бе прецизен от дузпа, с цел да направи обрата цялостен. Крайният резултат бе завършен в 66-ата минута от Тайс Далинга.

С успеха Тулуза събра 26 точки и се изкачи до 11-о място в класирането. Лил е на пета позиция с 38 точки

Друг от кандидатите за местата в Шампионската лига следващата година - Ница, също позволи неточност. У дома отборът от Лазурния бряг приключи 0:0 с последния в класирането Клермон.

По този метод Ница записва четвърти следващ мач без победа и с 40 точки заема четвъртото място, на една зад локалния си противник Монако.

В другия мач от този следобяд Реймс се наложи с 2:1 при визитата си на Льо Авър. И двата гола за спечелилите вкара датчанинът Мохамед Дарами, като второто попадение пристигна от дузпа в шестата минута на продължението на мача.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР