Тулуза победи Ливърпул с 3:2 в мач от 4-ия кръг

...
Тулуза победи Ливърпул с 3:2 в мач от 4-ия кръг
Коментари Харесай

Тулуза победи Ливърпул под арбитража на Георги Кабаков

Тулуза победи Ливърпул с 3:2 в мач от 4-ия кръг на груповата фаза на Лига Европа. Георги Кабаков анулира попадение на мърсисайдци в 97-ата минута.

Помощници на бяха нормалните хора от екипа му – Мартин Маргаритов и Диян Вълков, а Никола Попов бе четвърти арбитър.

Още при започване на дуела на Общинския стадион в Тулуза мърсисайдци имаха добра опция да поведат, само че Джо Гомес стреля в напречната греда.

Към края на първото полувреме домакините се възползваха от неточност в противниковата отбраха и откриха резултата. Арон Дьонум лиши топката от краката на Костас Тсимикас, проби в наказателното поле и стреля за 1:0.

След почивката възпитаниците на Карлес Мартинес удвоиха преднината си. Тайс Далинга насочи компактен удар в далечния ъгъл на противниковата врата. Арон Дьонум изпрати топката в противниковата 10 минути по-късно, само че голът му не бе зачетен заради засада.

В 74-ата минута гостите понижиха изоставането си в резултата след автогол на Кристиан Касерес. В ответната офанзива обаче домакините възобновиха задатъка си от два гола. Франк Магри засече подаване по земя на задна греда с удар от придвижване.

Играчите на Югрен Клоп не се предадоха и стигнаха до нов гол. Резервата Диого Жота стреля по земя с левия крайник след пробив в наказателното поле.

Дълбоко в добавеното време гол на резервата Джаръл Куанса бе анулирано поради игра с ръка на Алексис Макалистър в хода на офанзивата. Драгомир Драганов преразгледа обстановката благодарение на ВАР и накара Георги Кабаков персонално да преразгледа ситуацията.

Лъвърпул резервира челната позиция в класирането с актив от 9 точки. Тулуза заема второто място със 7 пункта.

В различен мач от групата ЛАСК победи Роян Юнион с 3:0.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР