ЦСКА ще проведе минилагер в началото на септември, пише Тема

...
ЦСКА ще проведе минилагер в началото на септември, пише Тема
Коментари Харесай

ЦСКА с лагер в Тетевен по време на паузата за националните отбори

ЦСКА ще организира минилагер при започване на септември, написа " Тема спорт ". Той ще се състои в Тетевен. Там " алените " ще наблегнат на физическата подготовка. Лагерът ще приключи с една контрола, като противникът ще бъде конкретизиран в идващите дни.

На 2 септември ЦСКА гостува на Берое, след което е спирането за националните тимове. В уикенда 16-17 септември пък е семейството против ФК ЦСКА 1948. Лагерът на " алените " в Тетевен ще започва на 5 септември и ще продължи една седмица.
 ЦСКА с интерес към футболист на Славия?
ЦСКА с интерес към футболист на Славия?

" Червените " имат интерес към левия халф-бек на Славия - Людовик Соарес

В последните години сходни миниподготовки при започване на деветия месец от годината станаха традиция. Новият треньор Нестор ел Маестро желае тимът да усъвършенства кондиционното си положение, както и да отработи някои тактически разновидности.

Както е известно, лятната подготовка на ЦСКА бе в Австрия при предшественика му Саша Илич, само че не бе употребена пълноценно, а главната причина бе неналичието на доста съществени играчи.

Очаква се, предвид на националите, които ще бъдат извикани, на лагера в Тетевен да бъдат качени и някои мляди момчета от дублиращия състав, състезаващ се в Югозападната Трета лига.

В локалния балкан ЦСКА организира подготовката си през лятото на 2016-а при Христо Янев, а три години същото повтори и Люпко Петрович.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР