ЦСКА излезе с официална позиция относно санкцията от страна на

...
ЦСКА излезе с официална позиция относно санкцията от страна на
Коментари Харесай

ЦСКА излезе с официална позиция относно санкцията от УЕФА

ЦСКА излезе с публична позиция по отношение на глобата от страна на УЕФА, която бе наложена след инспекция от страна на Органът за финансов надзор на клубовете на Европейската централата - CFCB.

" Армейците " уведомиха в своето мнение, че финансовата глоба е била платена на 16 май, като по този метод клубът е получил увещание, че лицензът му за европейските клубни шампионати за идващия сезон не е заплашен. От клуба също показаха, че " одобряват с отговорност " наложения от УЕФА мониторинг за идващите 3 години.
 Белчев: Ръководството на ЦСКА ще реши моето бъдеще
Белчев: Ръководството на ЦСКА ще реши моето бъдеще

Ето какво добави

Ето какво написаха от ЦСКА:

" Във връзка с новината за наложената ни от УЕФА финансова санкция, бихме желали да успокоим, че клубът е осведомен за проблема, като публично удостоверение за наказването имаме от 19.04.24 година, а цялата сума от 450 000 евро и всички спомагателни разноски бяха платени на футболната централа на 16.05.24 година С това получихме увещание, че лицензът за присъединяване в европейските клубни шампионати за идващия сезон (24/25) не е заплашен и остава неговото официализиране.

Въпреки че все още нямаме просрочени заплащания, ЦСКА ще остане под мониторинг за интервал от 3 години - 2025/2026, 2026/2027, 2027/2028. Приемаме мониторинга като спомагателна отговорност да съблюдаваме прецизно финансовия феърплей на УЕФА и да следим и изпълняваме наложените правила от Органа за финансов надзор на клубовете (CFCB) към УЕФА ".
 Защитник е още веднъж на линия за ЦСКА
Защитник е още веднъж на линия за ЦСКА

Сейни Санянг изтърпяваше наказване поради насъбрани картони
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР