Цивилен самолет кацна аварийно близо до голф игрище, собственост на

...
Цивилен самолет кацна аварийно близо до голф игрище, собственост на
Коментари Харесай

Самолет едва не се разби край голф клуб на Тръмп СНИМКИ

Цивилен аероплан кацна спешно покрай голф игрище, благосъстоятелност на Доналд Тръмп. Самолетът с полет от Санта Моника до Лонг Бийч кацна в неделя в Тихия океан край Ocean Trail Drive в региона на Rancho Palos Verdes в Лос Анджелис. 

Районът е покрай Trump National Golf Club в Лос Анджелис, един от голф клубовете, благосъстоятелност на 45-ия президент на Съединените щати, написа Newsweek.

След спешното кацане водачът и кучето му изплували на брега и не са потърпевши. Сигналът за злополуката е подаден към 17:20 ч. локално време, заяви шерифът на окръг Лос Анджелис.
 Въздушно избавяне на шерифския отдел на Лос Анджелис 5 Air Rescue 5 на шерифския отдел на Лос Анджелис разполага тактически медици след злополуката с дребен аероплан в Ранчо Полос Вердес, Калифорния.  Въздушно избавяне на шерифския отдел на Лос Анджелис 5  Въздушно избавяне на шерифския отдел на Лос Анджелис 5 Въздушно избавяне на шерифския отдел на Лос Анджелис 5
Все още не са известни аргументите за повредата на мотора на самолета. Според началника на пожарната на окръга Бърнард Питърс едномоторен Piper Cherokee Six е потопен в океана.

Едуард Уорго, представител на бреговата защита на Съединени американски щати, сподели, че на борда е имало един човек и куче.

„ И двамата съумяха да изплуват безвредно “, изясни той.
Инциденти наоколо до оборудванията на Тръмп
И преди са се случвали произшествия наоколо до активи на Тръмп. По-рано този месец земетресение с магнитуд 4,8 удари покрай Националния голф клуб в Бедминстър, Ню Джърси.

Епицентърът на труса е бил покрай гара Уайтхаус в Ню Джърси, покрай голф игрището на някогашния президент, съгласно Геоложката работа на Съединени американски щати. Няма жертви или " известия за огромни вреди ", оповестиха управляващите в Ню Йорк.
Според някои известия акули са били видяни няколко пъти край брега покрай хотела на Тръмп на хавайския остров през ноември предходната година.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР