Цецо Елвиса стана сватбен агент. За новото му амплоа се

...
Цецо Елвиса стана сватбен агент. За новото му амплоа се
Коментари Харесай

Цецо Елвиса стана сватбен агент, вози младоженците с розов кадилак

Цецо Елвиса стана брачен сътрудник. За новото му амплоа се похвали брачната половинка му Мариела в обществените мрежи, видя HotArena.

" Вече имаме брачен документ за Лас Вегас модел сватби, тъй че, в случай че ви се прииска Елвис за очевидец и розов кадилак, ето ни, " похвали се във фейсбук брачната половинка му.

Цветелин Атанасов, прочут като Цецо Елвиса, подсигурява, че ще внесе дух и въодушевление като в хазартната столица на всички искащи да се венчаят в негово наличие. Всеки, бракувал се в компанията на Елвиса, получава приветствен документ за женитба по всички стандарти и традиции на Града на прегрешението. Семейството към този момент има няколко проведени сватби зад тила си, макар че има позволение за сходни тържества едвам от няколко седмици.

Елвиса е безапелационен, че в случай че младото семейство не може да си разреши полет до Лас Вегас и встъпване в брак там, то той може да ги венчае. Цялата организация по тържеството и избора на локация е на младоженците, а като жест към тях Елвиса персонално ги вози с розовия си кадилак, написа " България Днес ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР