Център за ранно детско развитие (ЦРДР) - Асеновград търси логопед.

...
Център за ранно детско развитие (ЦРДР) - Асеновград търси логопед.
Коментари Харесай

Асеновград търси логопед за деца с увреждания и семействата ...

Център за ранно детско развиване (ЦРДР) - Асеновград търси логопед. Пряката работа на служителя ще бъде обвързвана главно с децата с увреждания и техните фамилии, в това число рехабилитация и действия по консултиране и образование, както на място в Центъра, по този начин и мобилно – в домовете на дребните консуматори. Това оповестиха от общината.

Основните функционалности на длъжността са да се оказва помощ на фамилиите на деца със закъснение в езиково-говорното развиване или нарушавания в връзката, провокирани от разнообразни причини; работа за насърчаване на отзивчиви способности; образуване на средства за другарство с близкото обграждане на детето и с връстници и възрастни в общността; подкрепяне при асимилиране на допълващи системи за връзка (картинки, жестове, символи).

Минималните условия към претендента за длъжността са: висше обучение – приключена просветителна степен бакалавър/магистър с професионално направление „ логопедия “ или други приравнени специалности и квалификации; опитът в обществената сфера и в частност, при работа с деца, ще се смята за предимство; да познава нормативната уредба в региона на закрилата на детето, предучилищна подготовка, обществените услуги за деца и фамилии и здравната грижа за деца; опитът при осъществяване на европейски планове и планове за обществено включване на Световната банка е преимущество. Към претендентите има и характерни условия. Те би трябвало да имат на практика опит в работата с деца с увреждания, да познава спецификата на обществената работа, здравната активност и педагогическата работа с деца с увреждания и техните родители и други, да имат положителни компютърни, отзивчиви и организационни умения, както и да могат да работят в екип.

Наборът от нужната документи за кандидатстване може да откриете ТУК:. Документите следва да се подават персонално или посредством прокурист в „ Информационен център “ на община Асеновград, като крайният период за банкет е 17:00 ч. на 03.09.21 година Подборът ще протече в два стадия: инспекция за сходството на показаните документи с оповестените условия и изявление.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР