Цените на жилищата в София достигнаха исторически връх около средата

...
Цените на жилищата в София достигнаха исторически връх около средата
Коментари Харесай

Пазарът на жилища в България сваля температурата

Цените на жилищата в София доближиха исторически връх към средата на предходната година и по-късно разумните упования бяха да тръгнат надолу. Засега те, както демонстрират данните на и. Има обаче ясни белези за започващо намаляване на пазарната температура - по-малко и по-бавни покупко-продажби, а и повече отстъпки от офертите в избрани сегменти. Тези трендове обрисуват пред новия брой на " Имоти и вложения ".Сегашната резистентност на пазара се изяснява най-много с При жилищното кредитиране и лихвите. Така най-малко настояват специалистите на Банка ДСК, Уникредит Булбанк, Пощенска банка и ОББ, които анкетирахме.

Цените на жилищата в София доближиха исторически връх към средата на предходната година и по-късно разумните упования бяха да тръгнат надолу. Засега те, както демонстрират данните на и. Има обаче ясни белези за започващо намаляване на пазарната температура - по-малко и по-бавни покупко-продажби, а и повече отстъпки от офертите в избрани сегменти. Тези трендове обрисуват пред новия брой на " Имоти и вложения ".

Сегашната резистентност на пазара се изяснява най-много с При жилищното кредитиране и лихвите. Така най-малко настояват специалистите на Банка ДСК, Уникредит Булбанк, Пощенска банка и ОББ, които анкетирахме.

Друг фактор, от който зависи бъдещето, е новото строителство. Изглежда, че макар многото и огромните планове и успокояването на цените на строителните материали множеството бизнесмени към този момент нито са склонни, нито са принудени да смъкват цени. Дори приказват за повишаване.

Като гръбнак на пазара се обрисуват купувачи на междинна възраст със спестявания и приходи над междинните, които към този момент имат жилище, само че се оглеждат за още по-добро. Понеже най-често с искания за по-добри са, представяме положителните правни практики и спецификите при този вид съжителства през погледа на водещи юристи от " Джингов, Гугински, Кючуков и Величков ".
Реклама
Ако не можете да промените дома си, имате способи да го подобрите. В изданието можете да прочетете за и.

Неприятната истина е, че високите цени на жилищата ги направиха по-малко налични за хората с по-ниски приходи. Това е измежду аргументите наемният пазар отново да се връща във форма - с повече търсене и. Доколко ще се охлади пазарът на жилища е непредсказуемо, само че факт, че към този момент има бизнес тактики, които залагат на наемния пазар. Анализът на CMS изяснява по какъв начин става все по-привлекателен за вложителите. Като огромната въпросителна за бъдещето му в София се крие в тези 34% от жилищата, които по експертни оценки стоят празни.

Зелената вълна продължава да минава освен през пазара на офиси, само че и при жилищното строителство., а и все по-масово навлизат в ЦИЕ, разкрива разбор на Colliers. А и корпоративните наематели отдават все по-голямо внимание на централите си, както демонстрира образецът с, който описваме.
Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Автор Боряна Генчева
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР