Трупните останки са изхвърлени на различни места в столицата с

...
Трупните останки са изхвърлени на различни места в столицата с
Коментари Харесай

Зловещи разкрития за намерения в шахта труп, безработен барман убил приятеля си за пари

Трупните остатъци са изхвърлени на разнообразни места в столицата с автомобил, сподели основният секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев

Безработен барман е килъра на мъжа, чието тяло е открито в шахта в София. Престъплението е поради неуредени финансови връзки. Това сподели в изявление за „ Тази заран “ по бТВ основният секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев.

Той разкри злокобни детайлности. Убиецът е 32-годишен. След като разчленил тялото на приятеля си, изхвърлил останките на разнообразни места в София.

" Убийството на мъжа, открит в шахта в София, е осъществено в жилището на улица „ Раковски “. В него са открити елементи от тялото. То е било наето чартърен от обвинения за осъщественото закононарушение ", съобщи Коцев.

" Предполагаемият причинител обитава на територията на столицата от известно време. Той е букви В.В., на 32-години, престъпно проявен, до неотдавна е работил като барман ", добави той. 

" Жертвата е 41-годишен столичанин, който е разгласен за търсене. Постъпил е сигнал от непосредствен родственик на 8 август. Започнало е бързо търсене и изясняване на всички условия и обстоятелства. Трупните остатъци са точно на този мъж ", изясни Коцев.

Широк кръг от специалисти изследва навиците на жертвата, откриват близкото му обграждане. Става ясно, че мъжът е погубен още на 8 август следобяд. В Студентски град е открит употребен от него мобилен телефон. В рамките на следствието и събраните доказателство излиза наяве, че основателят на убийството има и съизвършител.

" Трупните остатъци са изхвърлени на разнообразни места в столицата с автомобил, който е благосъстоятелност на непосредствен на причинителя на закононарушението. Самият създател на действието няма личен автомобил и шофьорска брошура. Двамата са арестувани за 72 часа. Установено е цялото придвижване на причинителя на закононарушението. Чували с трупни остатъци са открити и в естествен парк " Витоша " ", изясни Живко Коцев.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР