Труден и сложен ден. Може да възникне апатия или агресия

...
Труден и сложен ден. Може да възникне апатия или агресия
Коментари Харесай

Деви, днес ви е ден за победа

Труден и комплициран ден. Може да възникне незаинтересованост или експанзия у вас или в другите.

Овен – Не се бутайте в предните редици. По-добре прекарайте днешния ден на назад във времето. Не привличайте внимание към себе си, не изразявайте вашето мнение и няма да се постанова да отговаряте за следствията от неприятно премислени дейности.

Телец – Степента на вашия шанс през днешния ден значително ще зависи от това кой ще бъде до вас, по тази причина избирайте деликатно сътрудниците и компанията си. Не вземайте дефинитивни решения, рано им е още.

Близнаци – Днес всички са като че ли доста неотстъпчиви и изнервени. Подходящ ден за монотонна премерена работа, изпълнявайки скучни елементарни задания. Възможно е да има проблеми с практичността и рационалното предписание с пари.

Рак – Хороскопът за през днешния ден поучава да бъдете по-внимателни с мнението си - изразявайки го, можете да обидите събеседниците си и да развалите положителни връзки, които не могат да бъдат след това възобновени.

 жена

Лъв – Днес може да сте много капризни и страстите ви безусловно да се леят от вас. Опитайте се да контролирате възприятията си, вместо да ги хабите излишно. Трябва да се занимавате с дейна отмора и релаксация. Угодете на себе си с нещо.

Дева – Днес печелите - ще удържите някаква победа, въпреки и дребна, само че въпреки всичко е победа. Днешният ден ще бъде белязан от бурна активност. Рискувате да се преуморите. Участието и разпространението на клюки може да повлияе отрицателно на връзките ви с някого.

Везни – Днес не е належащо безусловно да отстоявате своето мнение. Може да се наложи да похарчите доста пари заради непредвидени разноски. Хороскопът за през днешния ден поучава да внимавате с покупките – можете да си купите нещо с неприятно качество.

Скорпион – Усвоявайте повече информация по отношение на работата си. Бъдете изобретателни в решаването на проблемите. Не критикувайте никого, тъй като в подмяна те могат да ви припомнят за вашите неточности.

Стрелец – Добре организирайте финансите си, въздържайте се от законови нарушавания и не подценявайте отговорностите си, даже да се чувствате изтощени и напрегнати. Избягвайте различията и стойте надалеч от всичко, което може да ви засегне и нарани.

 жена

Козирог – Днес ролята на първа цигулка, колкото и притеснително да ви звучи, няма да ви принадлежи. Пазете деликатно репутацията си. Събитията се развиват малко по-бързо, в сравнение с бихте желали.

Водолей – Може да забележите, че хората през днешния ден са прекомерно упорити и неспокойни и вие също може да сте такива. Направете нещо извънредно за вас през днешния ден. Ще съумеете съвършено и ще получите доста повече наслаждение от това, в сравнение с от нормалните неща.

Риби – Не поемайте върху себе си повече отговорности, в сравнение с можете да се справите. Не бива да вярвате изцяло на възприятията, зародили в този ден, защото любовта може да бъде объркана с другарство или просто волност.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР