Трима келеши, барабар с раничките си за училище, се метнаха

...
Трима келеши, барабар с раничките си за училище, се метнаха
Коментари Харесай

Трима пишлигари си навлякоха гнева на пловдивчани заради тази СНИМКА

Трима келеши, заедно с раничките си за учебно заведение, се метнаха на задницата на рейс №7, решили явно да се превозят по този метод. Шокиращата панорама, несъмнено, направи усещане на пловдивчани, намиращи се в този миг под Бетонния мост, и те ги снимаха. А фотографията обиколи интернет, предизвиквайки всевъзможни мнения.

Рейсът, от който висят младежите, към момента не е спрял на спирката против Автогара-юг, което значи, че тримата простаци (пак не се извиняваме за квалификацията) са висели по този метод минимум от Централна гара. Можете да си визиите какво значи това, имайки поради извънредно натоварено придвижване в този основен за Пловдив сектор, написа trafficnews.bg.



Хубавото в цялата тази история е, че първо, до този миг не се е появила информация в сводката на Министерство на вътрешните работи за паднали и прегазени младежи, и второ, че няма нито един коментар под тази толкоз " героична " фотография, който да ръкопляска на тримата и да се радва на чутовното им мъжество.

Напротив! В голямата си част мненията на хората са задоволително красноречиви за това какво мислят за сходен жанр глупащини, дори има такива, които пожелаха да ошамарят келешите:
" Маймуни! Колкото да вкарат индивида в пандиза, в случай че се изтърван от клона! "
" Що за глупак би трябвало да си, че да висиш от автобус!!! Тия ум нямат. "
" Тия на диви кози ли се вършат?! А в случай че някой падне, кво вършим тогава? Или лайковете са по-важни? "
" Шамари! Само това ще ги оправи такива! " Родителите да се самосезират, да си познаят отрочетата и... "
" Да умреш за един лев, много неуместно... "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР