Въоръжен мъж откри стрелба след спор, удря трима близо до кръстовището във Фресно, съобщи полицията

...
Трима души са били застреляни в неделя вечерта в северозападната
Коментари Харесай

Трима души са били застреляни в неделя вечерта в северозападната част на Фресно, след като са се срещнали за уреждане на спор, съобщи полицията.

Полицията във Фресно е получила електронно известие на Shotspotter за 13 изстреляни патрона в 23:06 ч. на Locust and College avenues в Пайндейл, каза лейтенант Лесли Уилямс.

Докато полицаите пътуваха към мястото, те получиха обаждане, че поне една жертва на стрелба е напуснала района с кола и е пристигнала в Kaiser Медицински център Permanente Fresno, каза полицията.

Други две жертви по-късно пристигнаха в Kaiser. Уилямс каза, че жертвите са 23-годишна жена, 19-годишна жена и 19-годишен мъж.

Двама са били простреляни в горната част на тялото, а друг - в крака. Уилямс каза, че нараняванията на трите жертви не са застрашаващи живота.

Полицаите научиха, че жертвите са отишли ​​в района, за да разрешат спор на кръстовището, каза Уилямс.

Тя каза няколко души са стояли на пътното платно и две от жертвите са били в кола, когато стрелецът е открил огън няколко пъти.

Всеки, който има информация, се моли да се обади на полицията на 559-621-7000.

Crime Stoppers също приема съвети анонимно на 559-498-7867 или www.valleycrimestoppers.org. Типстърите може да отговарят на условията за парична награда.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР