Три пътнотранспортни произшествия с четирима пострадали участници в движението са

...
Три пътнотранспортни произшествия с четирима пострадали участници в движението са
Коментари Харесай

Четирима пострадали при три катастрофи в Смолянско

Три пътнотранспортни катастрофи с четирима потърпевши участници в придвижването са зародили на територията на Смолянска област в края на предходната седмица, осведомят от пресцентъра на полицията.

В петък, към 13:30 часа на път след разклона на р. Черна, посока гр. Кърджали е зародило пътнотранспортно произшествие с потърпевш участник в придвижването. Изпратеният на местопроизшествието полицейски екип е открил, че 52 –годишна жена, гражданин на ардинското село Падина, управлявайки лек автомобил „ Форд Фиеста “, на завой е излязла от платното за придвижване и се блъснала в крайпътен склон. При случая лидерката е ранена, оказана и е здравна помощ на място, след което е транспонтирана в МБАЛ-Смолян за лекуване, с контузия на глава и гръден панер, без заплаха за живота.

В събота, в 14:20 часа на път Кричим-Смолян е настъпил пътен случай с мотоциклетист. 18-годишен пловдивчанин, управлявайки мотоциклет " Сузуки “, на завой губи надзор над транспортното средство и се удря в пътната мантинела. Пострадалият лидер е превозен за лекуване в УМБАЛ " Свети Георги " гр. Пловдив, с контузия в региона на крайници,без заплаха за живота.

В същия ден, малко след 16:00 часа, на път с. Чокманово–с. Смилян, 45-годишен лидер на лек автомобил „ Хонда СРВ “, на завой навлиза в лентата за насрещно придвижване и се удря в правомерно движещия се лек автомобил „ Опел Астра “, ръководен от 55-годишен от село Вишнево. При случая са ранени, с травми в региона на гърдите, лидерът и пътничка, пътувала в лекия автомобил „ Опел “. На потърпевшите е оказана здравна помощ в МБАЛ-Смолян, след което са освободени за домашно лекуване, без заплаха за живота.

Местопроизшествията са посетени от екипи на бранш „ Пътна полиция “ и е взето отношение по Закона за придвижване по пътищата. Направените проби на водачите, за приложимост на алкохол и наркотични субстанции са негативни.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР