Трейбейковете са чудесно решение за вечеря, когато не можете или

...
Трейбейковете са чудесно решение за вечеря, когато не можете или
Коментари Харесай

Печени италиански колбаси върху картофи и чушки за ароматна вечеря в един тиган

Трейбейковете са отлично решение за вечеря, когато не можете или не желаете да прекарвате време на котлона. С тази най-вече ръчна техника съставките се комбинират в един лист за печене, след което се пекат във фурната.

В тази рецепта от нашата книга „ Гответе каквото имате “, която се основава на скоби за килер, за сглобяваме лесни ястия през седмицата, готвим пикантни италиански салами върху картофи, лук и чушка, тъй че месестият сок да овкуси зеленчуците.

Първо смесваме картофите, лука и чушката с олио, риган или розмарин, сол и черен пипер, след което ги разпределете на постоянен пласт и печете, до момента в който стартират да омекват. След това саламите се надупчват и се подреждат върху отчасти сварените зеленчуци и тавата се връща във фурната, до момента в който саламите се изпекат и зеленчуците станат нежни и леко покафенеят.

За свършек на ястието горещите зеленчуци се заливат със примес от оцет и мед, с цел да се освободят запечените части върху тенджерата, образувайки вкусна пик...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР