Тревожни новини за 58-годишната Красимира, която бе ранена в катастрофата

...
Тревожни новини за 58-годишната Красимира, която бе ранена в катастрофата
Коментари Харесай

Тревожни новини за Красимира, която бе ранена в мелето с Петков: В медикаментозна кома е, с изваден далак

Тревожни вести за 58-годишната Красимира, която бе ранена в злополуката с Кирил Петков. Състоянието на дамата към момента е тежко. Тя се намира в реанимацията на университетската болница „ Света Анна “ във Варна. Лекарите оповестиха за БНР, че тя е медикаментозно приспана, с цел да може да понесе интервенциите.
Снощи е претърпяла интервенция. Изваден ѝ е далакът, защото той е кървял. Опериран е също левият ѝ крайник, тъй като е получила тежка фрактура. Състоянието ѝ е относително нормализирано, само че контузиите са били много тежки и не престават да се борят за живота ѝ.
Красимира и нейният брачен партньор Христо, който е бил професионален водач, са пътували към дома си в Аксаково, когато е станала съдбовната злополука. Тя лиши живота на мъжа, предава Стандарт. Мрежата ври и кипи от въпроси, свързани в нея. Всички желаят да знаят с каква скорост се е движел джипът от НСО на Кирил Петков. Появиха се информации, че на мястото на конфликта ограничаването е 60 км/ч, а Петков летял с двойно по-висока скорост, защото бързал за предизборна среща във Варна.
Без отговор към този момент остава и въпросът за какво Петков въобще употребява услугите на НСО, в случай, че не е премиер
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР