Тревър Ноа скача в колата на фен, за да спре трафика в Йоханесбург

...
Всички знаем онова кошмарно чувство в дъното на стомаха си,
Коментари Харесай

Всички знаем онова кошмарно чувство в дъното на стомаха си, когато осъзнаем, че закъсняваме! В петък това беше излъчено на живо в ефир за Тревър Ноа.

Южноафриканският комикс трябваше да се появи по радиостанция 947 в Йоханесбург за сутрешен разговор.

Но лош трафик, объркан таксиметров шофьор и ядосани местни жители оставиха бившия водещ на Daily Show да закъснее за интервюто му.

"Има велосипед, който се бие с шофьор на такси", извика той неистово по една трескава телефонна линия към водещите на шоуто.

„Това не е в отчета ви за трафика“, добави обърканата звезда, преди да обяви, че „ще влезе с някакъв човек“, предизвиквайки писъци на загриженост от представящият екип.

39-годишният, който напусна Daily Show през 2022 г. след аплодирани седем години начело, най-накрая нахлу в студиото малко след това.

„Мога ли просто да кажа, който и да е в този трафик, усещам те. Ние сме заедно“, засмя се той, докато обясняваше изпитанието.

< p class="ssrcss-1q0x1qg-Paragraph e1jhz7w10">"Шофьорът, с когото съм, не знае къде отиваме", спомня си той. „Така че скочих от колата и казах, че ще бягам.“

"Докато бягам, хората са на улицата - слушат твоето шоу - [викат] и крещят „Тревър, това е в другата посока! Ти си отиваш в грешната посока, Тревър!

"Тогава един човек решава да спре. Той не просто сочи, той спира колата. Той казва „Тревър, влизай“.

"След това ме заведе в грешната сграда!" Ноа изрева раздразнен.

Най-накрая той беше забелязан от член на персонала, който го заведе в студиото, където Ноа беше посрещнат с възгласи и аплодисменти.

Тази публикация във Facebook не може да се покаже във вашия браузър. Моля, активирайте Javascript или опитайте с друг браузър. Вижте оригиналното съдържание във Facebook BBC не носи отговорност за съдържанието на външни сайтове. Съдържанието на Facebook може да съдържа реклами. Пропускане на видеоклип във Facebook от 947

Разрешаване на съдържание на Facebook?

Тази статия съдържа предоставено съдържание от Facebook. Искаме вашето разрешение, преди да се зареди нещо, тъй като те може да използват бисквитки и други технологии. Може да искате да прочетете и преди да приемете. За да видите това съдържание, изберете „приемам и продължавам“.

Приемам и продължавам BBC не носи отговорност за съдържанието на външни сайтове. Съдържанието във Facebook може да съдържа реклами. Край на видеоклипа във Facebook от 947

Ноа е роден в Йоханесбург и е направил името си в южноафриканската комедийна верига, преди да бъде наречен като нощната легенда Джон Замяната на Стюарт като домакин на Daily Show през 2015 г.

Той напусна през 2022 г., като каза, че е „изпълнен с благодарност за пътуването“, но че има „друго част от живота ми, която искам да продължа да изследвам".

Програмата все още не е назначила нов водещ, вместо това работи с ротационен водещ със звезди, включително Сара Силвърман и Ал Франкен, седнали на стола.

Миналия месец Ноа се завърна в Южна Африка, където стартира серия от 12 специални изяви в цяла страна.

Той също така подписа важна сделка с стрийминг гиганта Spotify за домакин на седмичен подкаст, чиято премиера е планирана по-късно тази година.

Spotify каза, че все още неназованият сериал ще съчетае характерния хумор на Ноа и острото му остроумие с неговата глобална перспектива, за да предостави уникален поглед върху най-горещите и завладяващи теми на момента."

Източник: bbc.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР