Третата световна война е зад ъгъла и причината за нея

...
Третата световна война е зад ъгъла и причината за нея
Коментари Харесай

Руски аналитик: Третата световна война е зад ъгъла и причината е България

Третата международна война е зад ъгъла и повода за нея може да стане доближаването на България с НАТО. Това съобщи в диалог с Телеграм канала @Putin_Tg_Russia ( " Путин в Телеграм " ) военният аналитик, историкът Александър Широкорад.

" Ако Съединени американски щати построят в България база на изтребителната авиация, това може да докара до разширение на войната. По-просто казано, до началото на Трета международна ", разяснява специалистът.

" Най-опасното нещо ще е построяването на американска база, или появяването на техни кораби под български байрак. Това ще помогне малко за войната с Украйна, само че несъмнено ще докара до Трета международна ", съобщи Широкорад

По-рано управляващите в България оповестиха, че ще построят на своя територия база на НАТО за $55 млн., напомня Телеграм каналът. От министерството на защитата на България прецизираха, че окончателното решение за базата още не е взето, а част от нужните за нейното строителство средства ще бъдат обезпечени от НАТО, прибавят от канала " Путин в Телеграм ".

Превод и редакция: ни

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР