Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев се оплака от вътрешен саботаж

...
Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев се оплака от вътрешен саботаж
Коментари Харесай

Пенев се оплака от къртици в ЦСКА

Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев се оплака от вътрешен бойкот единствено часове преди старта на „ алените “ в новия евротурнир Лига на конференциите. Утре от 20 часа на стадион „ Българска войска “ е дуелът с латвийския „ Лиепая “, който ще бъде излъчен директно по новия канал Diema Sport 3.

Пред публицистите Пенев се оплака, че в клуба има къртица, която изнася информация и работи против ползите на тима. Спецът отхвърли да назове имена, като се ограничи единствено с изказванието, че това са хора на заплата. Повод за негодуванието му станаха трудове, че кондиционният треньор Кирил Динчев е бил отхвърлен персонално от Пенев поради спор. „ За мен се приказват и пишат доста неистини стартира тирадата си спецът. - Кирил Динчев, който напусна, обади ми се преди 10 дни и съобщи, че желае да напусне. Аз съм треньор, аз се занимавам с това да упражнявам футболистите. Не е моя задачата да отстранявам или назначавам хора. Пожелахме си триумф. Даже се разяснява какви тренировки се вършат. Това е информация към публицисти от човек или хора, които работят в ЦСКА. Получават заплати от ЦСКА и работят против клуба. Това е мое умозаключение. Този или тези, които изнасят тази информация, не са от ЦСКА. Целта им е да няма успокоение в съблекалнята на клуба ", съобщи още треньорът на „ алените “, който също по този начин увери, че е спокоен за поста си и усеща поддръжка от управлението.

По-късно самият Кирил Динчев също съобщи, че е напуснал работата си в ЦСКА по лично предпочитание.

Колкото до мача с „ Лиепая “, Любослав Пенев бе безапелационен, че тимът му е съвършено квалифициран. "Отборът е съвършено квалифициран физически, увери треньорът. - Виждам отбора доста добре. Подготовката протече идеално. Отборът тренира доста добре, има огромно въодушевление. Срещу „ Лудогорец “ играхме едва, това е реалност. Време е да поправяме тези грешки”, добави спецът.

За дуела с „ Лиепая “ ЦСКА ще разчита на поддръжка от 4000 почитатели в секторите „ А “ и „ В “. Ограничението е поради здравните ограничения, съгласно които могат да участват най-много по 1000 индивида в бранш. От ЦСКА обаче взеха решение да не отварят крайните „ Г “ и „ Б “, а да съберат агитката в централната част на стадиона. От клуба също по този начин приканиха да се съблюдава отдалеченост от най-малко 2 седалки и да се извършват наредбите на делегата на УЕФА, с цел да няма наказания.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР